Лестър - Бърнли (не...
 
Notifications
Clear all

⚽️ Коефициенти от bet365 💰 Вход с БОНУС »

Лестър - Бърнли (неделя, 20 септември, 2020 21:00)  

 

mitko_winner
(@mitko_winner)
Почетен Типстър
Регистриран: преди 2 години
Статии: 388
20.09.2020 16:56  

Прогноза: 2

Коефициент: 6,00

Англия - Висша Лига (2020 - 2021)

Анализ: Изключително удобен е момента да се търси тук успеха за гостите от Бърнли.Лестър започнаха с победа сезона при визитата на У.Б.А с (0-3),но това не гарантира за мен толкова голямо лидерство на Лестър в днешния мач.За Бърнли това е първия мач от новия сезон и със сигурност настроението е приповдигнато.Гостите направиха един много силен минал сезон и със сигурност спечелиха не малко нови симпатизанти на тима.

Едва ли Лестър въпреки победата на старта ще повтори толкова силното начало на миналия сезон.Може още днес да бъде попарен от симпатичния тим на Бърнли,който ако се представя като миналия сезон определено ще бъде фактор и в настоящия.

Има леко предимство у дома срещу този съперник,но определено за мен доста преувеличен очаквания домакински успех.Само за статистиката ще отбележа домакинския баланс на Лестър срещу Бърнли (14-11-10),който се е натрупал до момента и поне обобщено е видно,че в никакъв случай няма домакински превес а по-скоро мачовете са доста равностойни и трудно предвидими.

Този сезон също очаквам Бърнли да е доста костелив орех и е леко спорно Лестър да бъдат считани.чак за толкова големи фаворити.Мач от типа в който е много удачно да се търси "изненада".

Успех!


Харесано от: Cascarino
Цитирай
Сподели:

Виж още футболни прогнози