Лейкнир - Фьолнир (...

Сподели:
Notifications
Clear all

Коефициентите за Златни Прогнози се взимат от ТОЗИ САЙТ

[ПЕЧЕЛИ] Лейкнир - Фьолнир (04.07.22:15)

1 Статии
1 Типстър
3 Reactions
593 Тренд
Nikola Berti
(@nikola-berti)
Мастър Типстър
Регистриран: преди 6 години
Статии: 1284
Автор на темата  

Прогноза: Фьолнир & над 1,5 гола // Коефициент: 2,30 // Турнир: Исландия - Инкасо дивизия // Анализ: На,, Лейкнисвьолур" в Рейкявик, Лейкнир приемат Фьолнир в мач от 10 - ти кръг на Инкасо дивизия. След 9 изиграни кръга Лейкнир са с 5 победи и 4 загуби. Фьолнир са временния лидер в дивизията със само 2 загуби от 9 мача. Лейкнир имат силна атака  но пропусклива защита. Само Грота имат повече вкарани голове от Фьолнир, а защитата им е на второ място по най малко допуснати голове. Честно казано, нито съм гледал някога тези отбори, нито пък имам и желание за това.  😕  Прогнозата ми е само на база моментна форма, амбиции и мачове помежду им. Моментната форма на двата тима е почти идентична. И Фьолнир и Лейкнир са с амбиции за влизане в по горно ниво футбол, но в преките сблъсъци Фьолнир доминират, като имат 7 последователни победи и само 1 загуба от 10 мача. Не ми е много по вкуса да следвам тенденции, но сега реших да се доверя на Фьолнир. Всъщност оувър се е получил в 8 от последните им 10 двубоя, а гол/гол в 6 от тях. Победа за Фьолнир и над 1,5 гола....  😎 

mitko_winner, Baiko и mitko820 реагираха
Цитирай