Леванте- Атлетико (...

Сподели:
Notifications
Clear all

Леванте- Атлетико (М)-18.05.19 14:00

6 Статии
4 Типстър
2 Харесвания
694 Тренд
DedoTroll
(@julymorning)
Мастър Типстър
Регистриран: преди 4 години
Статии: 2144
Автор на темата  

Прогноза 1

Коефициент 4

Турнир испания примера дивисион

Анализ уважаеми колеги тук ще се опитам да ви демонстрирам един странен за някои от вас,а за други напълно неприемлив вид анализ.Както може би вече сте разбрали от скоро се опитвам да науча метода на игра по движение на коефициенти и пари.единствения,който ползват професионалните залагащи.Разбира се нямам още техния опит и знания,но ще направя един опит и тук.Касае се накратко да открия,къде са отишли парите на играчите с над средни познания за залози.Наричат се шарп Мъни или шарп бетс.И така.Този мач ми дава възможност да проследя движенията и на пари и на коефициент от деня на оТВАРЯНЕ на пазара до сега,почти 5 часа преди мача.Идиалния вариант би бил до 1 час преди мача,но тук е невъзможно по обясними причини.какво забелязах?След отварянето на пазара е започнало веднага наливане на пари на знак 2-ка.Това най-често са пари от масовия залагащ,който избира популярно име или по-класен отбор или отбор ,който го е впечатлил.понякога са и подвеждащи начални залози от опитни играчи-борсови спекуланти,които целят да манипулират обикновения залагащ.Какъвто и да е случая резултата е налице.масови,малки залози за по именития отбор.83% от всички пари за този мач са отишли очаквано на знак 2.Въпреки огромната сума обаче 2-та се е понижила реално с едва 8%,тоест букмейкъра усеща къде ще бъдат стоварени парите на шарп беторите и неиска да отказва масовия потребител от неговия избор за Атлетико с голямо понижение.Същевременно рано тази сутрин,съвсем очаквано на знак 1 са се стоварили едни общо около 20 000 евро,които според мен са именно парите на шарп Беторите.Може и да греша,а по сигурен ще бъда час преди мача,но факта че са постъпили от малък на брой фишове с големи суми ме кара да мисля,че е именно така.Знака на който разчита за големи печалби Букмейкъра е 2-ка,застраховката му е Х-а,а парите на шарп беторите са сложени на 1-та.ще пробвам и аз техния знак.да видим

burqta реагира
Цитирай
DedoTroll
(@julymorning)
Мастър Типстър
Автор на темата  

Само да уточня.едва 19 970 евро са парите на знак 1 до момента,което е само 12% от общата сума,но забележете те са постъпили от едва 20% от общото количество фишове за мача,тоест от малко хора с много големи суми.

КоментарЦитирай
YavorDimitrov
(@yavordimitrov)
Бележит Типстър
Регистриран: преди 5 години
Статии: 124

Сега.. интересна тема и много полезна ако я разучиш и разбереш правилно. Ще си кажа мнението , пък кой както иска да го тълкува. Първо ,такива мачове според мен не се намират на всеки ъгъл и трябва много внимателно да преглеждаш пазарите и не само европейският , той дори не е водещ в движението на коефициенти и разпределянето на пазара. Второ трябва да си направиш една скала с наблюдения за това кое първенство колко пари поглъща и кога са наляти страшно много пари от сериозни бетори ,които дебнят такива коефициенти..прав си за това ,че трудно можеш да усетиш ,дали това е такъв мач 5часа преди началото на срещата,а трябва да изчакаш минути преди мача до последно да видиш накъде клони пазара и тогава да атакуваш,да може да последва спад в коефициента в по-малките първенства,но поне знаеш ,че си на правилен кон откъм този вид залог. Според мен е хубаво да разучиш и други online платформи за пазара и тогава да се доусъвършенстваш в тази насока, адмирирам те за този начин на мислене,но както и сам каза трябва да натрупаш повече опит и главно да разбереш кога се наливат повече пари от нормалното..не разчиташ лошо коефициентите, там също трябва да знаеш кога при колко пари в дадено първенство почва спад , много разучаване пада ,но си заслужава като стил на игра. Успех и към по-малките първенства също хвърляй поглед и не се избързва заради по-висок коефициент ,а гледаш да си в тон със сериозните бетори. Дали ще го играеш на 5,  или 4,50 не е толкова от значение.  За въпросната среща , мисля че грешиш засега.. 

pankho67 реагира
КоментарЦитирай
Brainstorm
(@brainstorm)
Респектиращ Типстър
Регистриран: преди 5 години
Статии: 561

Много интересни разсъждения , ама то както обикновено и масовия залагащ и големите професионалисти го издухаха накрая 🙂   и  само Никола Берти го хваща на равен  😎 

КоментарЦитирай
blazinsquad
(@blazinsquad)
Доверен Типстър
Статии: 53

Дългосрочна и нерентабилна схемаджииска стратегия.колкото по-рано се откажеш,толкова по-малко пари и лично вереме ще изгубиш.Успех,ако греша! Лично мнение .

КоментарЦитирай
DedoTroll
(@julymorning)
Мастър Типстър
Автор на темата  

благодаря за всички мнения.Темата е много обширна и както вече споменах,още се уча по въпроса.Иначе конкретно за този мач си открих грешката,но едва ли ще ви е интересна пОСТ МАЧ.Хората не обичат коментари след мач,а аз обичам да се уча от грешките си.За това самата идея дали е печеливша или не бих могъл да ви копирам само два абзатца от едни от най-доказаните Профита в бетинга,но неискам да разбунвам духовете,както се казва.Освен всичко друго,изрично споменах,че само пРЕДПОЛАГАМ парите на знак 1-ца да са шарп мъни.5-часа преди мача е нЕВЪЗМОЖНО да си сигурен в това.Факта,че до старта на мача парите на 1-та не надхвърлиха 25% от общата сума е много силен СИГНАЛ,че НЕ СА ШАРП.Освен това с най-малко движение до началото на мача беше знака Х,което е сигурен знак,че именно на него разчита Букито.идеалния вариант е да се хване ФРИЙЗ знак-който не се движи и на който са и шарп парите и Букито.

КоментарЦитирай