ЛДУ Кито - Текнико ...

Сподели:
Notifications
Clear all

ЛДУ Кито - Текнико Университарио (06.04, 03:15)

1 Статии
1 Типстър
1 Reactions
503 Тренд
Jack the Ripper
(@jack-the-ripper)
Уважаван Типстър
Регистриран: преди 6 години
Статии: 118
Автор на темата  

Прогноза 1/1

Коефициент 2.20

Турнир Еквадор Кампеонато Насионал

Анализ ЛДУ Кито ще приеме Текнико Университарио в мач от 8-мия кръг на първенството в Еквадор. От доста време не съм залагал на мачове от Южна Америка, а там наистина има значение домакинският фактор. У дома ЛДУ Кито имат 2 победи и 1 загуба. А като гост едва 1 победа от 4 мача. Тази форма въобще не приляга на шампиона на Еквадор, така че трябва да поспечелят точки. ЛДУ Кито са си домакински отбор и очаквам тук да победят лесно и 1/1 да излезе. Те отново са големия фаворит за титлата, но ще трябва да си подобрят играта. Имат време и ще е добре да започнат още от тази вечер. Те могат да покажат хубав футбол, без грешки и да докажат, че неслучайно са фаворит за титлата. Пък и срещу Текнико Университарио ще им е лесно. Гостите са предпоследни, едва с 3 точки. Имат 6 загуби. Победата им дойде в предния кръг като домакин, докато като гост все още нямат спечелена точка. За момента са получили 14 гола, така че не притежават добра защита. Целта пред отбора е да остане в групата, но за момента с показания футбол от тяхна страна ще е трудно. Ще трябва да променят нещо, за да се борят в това първенство. Ще трябва да бъдат стабилни отзад и да вкарват достатъчно голове. Предполагам ще опитат да вземат нещо от ЛДУ Кито, но си мисля, че домакинският фактор и класата ще си кажат думата. Мисля си, че на 2.20 коефициент залогът може да се пробва.

mitko820 реагира
Цитирай