ЛА ФК - ЛА Галакси ...
 

ЛА ФК - ЛА Галакси (26.08, 05:30)  

 

ivan_tsochev
(@ivan_tsochev)
Профи Типстър
Регистриран: преди 1 година
Статии: 988
25.08.2019 22:25  

Прогноза: над 2,5 гола ПП+над 7,5 корнера ПП (специален залог)

Коеф.: 41.00

Турнир: МЛС

Анализ: Фън залог, предлаган в секцията специални залози на бетфеър. Ясно е, че щансът е малък предвид коеф., но вс епак не звучи и толкова чак фантастично предвид други такива спе3циални залози с греди, картони, голмайстори и т.н. И така като във всяко градско дерби навсякъде по света и тук се очаква да има голям зарад, макар че ЛА ФК е в по-добра кондиция преди мача. Предимно на тях ще разчитам да падат и головете. Те спечелиха последните си 5 домакински мача в МЛС, като във всеки един от тях вкарваха по 4+ гола, а в тези 4 срещи е имало общо 30 гола. Корнерите, разбира се са по-рисковият елемент от този залог, но предвид нападателния стил, който демонстрират и двата тима няма да бъде сензация, ако също бъдат факт след 45 минути игра. 


Цитирай
Cascarino
(@cascarino)
Сериозен Типстър
Регистриран: преди 1 месец
Статии: 40
26.08.2019 7:26  

Ванка , прецака си хубава прогноза с тая безумна линия от над 7.5 корнера ПП 😧 


Харесано от: ivan_tsochev
КоментарЦитирай
ivan_tsochev
(@ivan_tsochev)
Профи Типстър
Регистриран: преди 1 година
Статии: 988
26.08.2019 8:17  
Публикувано от: @cascarino

Ванка , прецака си хубава прогноза с тая безумна линия от над 7.5 корнера ПП 😧 

E, аз не съм се надявал много много, все пак започнах с анализа си, че това в фън залог. А и не мога да я намаля, защото те бетфеър го определят колко да е линията и на голове и на корнери. Здраве да е, 2 корнера не са малко, така че коеф. си беше нормален за тези условия. Аз в анализа казах, че корнерите повече ме притесняват отколкото головете.


КоментарЦитирай
Сподели:

Футболен форум за прогнози и залози. Тук се публикуват Златни Прогнози от топ типстъри, които следват принципа на системата на залагане Бетинг Челиндж (Предизвикателство).

Коефициентите на Златните Прогнози се взимат от Betfair Sport!

Моля, Вход или Регистрация