ЛА ФК - ЛА Галакси ...
 
Notifications
Clear all

ЛА ФК - ЛА Галакси (26.08, 05:30)  

 

ivan_tsochev
(@ivan_tsochev)
Типстър Звезда
Регистриран: преди 2 години
Статии: 1328
25.08.2019 22:25  

Прогноза: над 2,5 гола ПП+над 7,5 корнера ПП (специален залог)

Коеф.: 41.00

Турнир: МЛС

Анализ: Фън залог, предлаган в секцията специални залози на бетфеър. Ясно е, че щансът е малък предвид коеф., но вс епак не звучи и толкова чак фантастично предвид други такива спе3циални залози с греди, картони, голмайстори и т.н. И така като във всяко градско дерби навсякъде по света и тук се очаква да има голям зарад, макар че ЛА ФК е в по-добра кондиция преди мача. Предимно на тях ще разчитам да падат и головете. Те спечелиха последните си 5 домакински мача в МЛС, като във всеки един от тях вкарваха по 4+ гола, а в тези 4 срещи е имало общо 30 гола. Корнерите, разбира се са по-рисковият елемент от този залог, но предвид нападателния стил, който демонстрират и двата тима няма да бъде сензация, ако също бъдат факт след 45 минути игра. 


Цитирай
Cascarino
(@cascarino)
Ценен Типстър
Регистриран: преди 10 месеца
Статии: 270
26.08.2019 7:26  

Ванка , прецака си хубава прогноза с тая безумна линия от над 7.5 корнера ПП 😧 


Харесано от: ivan_tsochev
КоментарЦитирай
ivan_tsochev
(@ivan_tsochev)
Типстър Звезда
Регистриран: преди 2 години
Статии: 1328
26.08.2019 8:17  
Публикувано от: @cascarino

Ванка , прецака си хубава прогноза с тая безумна линия от над 7.5 корнера ПП 😧 

E, аз не съм се надявал много много, все пак започнах с анализа си, че това в фън залог. А и не мога да я намаля, защото те бетфеър го определят колко да е линията и на голове и на корнери. Здраве да е, 2 корнера не са малко, така че коеф. си беше нормален за тези условия. Аз в анализа казах, че корнерите повече ме притесняват отколкото головете.


КоментарЦитирай
Сподели:

Футболен форум за прогнози и залози. Тук се публикуват Златни Прогнози от топ типстъри, които следват принципа на системата на залагане Бетинг Челиндж (Предизвикателство).

Коефициентите на Златните Прогнози се взимат от bet365!