реклама

18+ Хазартът носи риск от развиване на зависимост

Форум

Лацио – Марсилия 21…

Лацио – Марсилия 21.10 19:45

1 Статии
1 Типстър
2 Реакции
608 Тренд
drakono1
(@drakono1)
Респектиращ Типстър
Регистриран: преди 7 години
Статии: 292
Автор на темата  

Прогноза: Над 4.5 Картона @1.72 

Турнир: Лига Европа 

Анализ: Лацио посреща на Олимпико в Италианската столица отбора на Олимпик Марсилия  в първи мач между считаните за фаворити в тази група отбори . Да обаче нещата не са съвсем така , Лацио са на втората позиция  с актив от 3 спечелени точки , а французите са 3 ти с 2 спечелени точки . Двубоя е от изключителна важност и за двата отбора . Мач за 6 точки , нищо че след 2 седмици им предстои реванша във Франция , смятам че и Лацио и Марсилия ще искат 3 те точки още днес , за да си подсигурят някакво предимство пред съперника . След като не е известно кой ще вземе трите точки , аз ще заложа на успорван изнервен  и напрегнат мач . А това означава че ще има картони в него . Бет 365 ни предлага линия от над 4.5 картона на коефициент 1.72 , което за мен е ок . Защо , защото тази линия според моите представи за този мач е занижена . Съдия на куридата ще бъде немецът Денис Аутекин , дано правилно съм му превел името , които  подсказва за респект и коректна игра . В 19 мача в ЛЕ средно е показал 5.1 жълти картона , 7 червени  и е отсъдил 5 дузпи . Ами след като ще респектира играчите нека да го направи и с картони в тази среща . Очаквам 3 4 за отбора гост и 1 2 за отбора домакин . Като от всичките картони ще има и поне 1 за успорване на съдииско решение . За червен не мога да кажа , но не е изключено . Предстои да видим . Успех на всички ! 

Swondi и Baiko реагираха
Цитирай