Лацио - Болоня (20....

Сподели:
Notifications
Clear all

[ПЕЧЕЛИ] Лацио - Болоня (20.05,21:30)

3 Статии
2 Типстър
8 Харесвания
472 Тренд
Nikola Berti
(@nikola-berti)
Знаменит Типстър
Регистриран: преди 5 години
Статии: 974
Автор на темата  

Прогноза: Х // Коефициент: 3,00 // Турнир: Италия - Серия А // Анализ: В последен мач от 33-ти кръг на Серия А, Лацио приема на „Стадио Олимпико” отбора на Болоня. Лацио спечелиха Купата на Италия през седмицата и си осигуриха участие в Лига Европа. Сезона им бе спасен след доста неубедителна кампания в Серия А, но за купата проявиха постоянство и целенасоченост. Болоня играе добре и резултатно. В последните им 10 срещи те спечелиха 7 и отбелязаха 21 гола. Прогноза: Лацио ще влезе в мача с приповдигнато настроение, но с ниска мотивация и натрупана умора от финалния сблъсък. Болоня е с 40 точки и за да са спокойни за своето оцеляване им е необходима поне точка от този мач, защото в последния кръг приемат на „Ренато Дал Ара”, втория Наполи. Те доиграват сезона, но имат треньора Карло Анчелоти, който се слави с това,че не обича да влиза в никакви „схеми” и с никой и отборът му ще излезе за победа. Синиша Михайлович пък е „ухажван” от ръководството на „Орлите” да замести след края на сезона Симоне Индзаги на треньорският пост. Смятам,че Болоня ще си вземе необходимата точка преди последния кръг. Равенство..   😎 

Brainstorm, name, mitko_winner и 3 хора реагираха
Цитирай
Brainstorm
(@brainstorm)
Респектиращ Типстър
Статии: 561

Браво ! Не знаех ,че Лацио имат интерес към Михайлович ... това за мен беше много по-важна информация   отколкото  това къде са отишли тия мистериозни Sharp Money 🙂  даже ако го знаех  бих заложил повече от 1 точка на моята прогноза в Про  🙂

Тази публикация бе редактирана преди 4 години от Brainstorm

mitko820 и Baiko реагираха
КоментарЦитирай
Nikola Berti
(@nikola-berti)
Знаменит Типстър
Статии: 974
Автор на темата  
Каскарино, много добре си схванал какво ще се случи в срещата и без да знаеш за интереса от страна на Лацио към Синиша Михайлович или,че Карло Анчелоти не е от треньорите които обичат схемите и играе честно. Преценил си и колко точки да изиграеш въпреки,че аз не съм видял добре и мислех,че са 10. Всъщност опитен типстър като теб няма начин да не си знаел и съм сигурен в това,че феновете на Лацио боготворят Синиша Михайлович , а и ръководството му симпатизира. Не е тайна и ще споделя и приятелските отношения между агитките на Лацио и Интер и приятелските връзки между двата отбора. Има и други такива неща,но съм на работа и не мога повече да пиша. Успех..!!

КоментарЦитирай