Лайпциг - Заря: 0:0...
 
Сподели:
Notifications
Clear all

Лайпциг - Заря: 0:0 ТР на 15.00 (30.08. 19:30, Лига Европа)

1 Статии
1 Типстър
0 Reactions
723 Тренд
 user
(@user)
Респектиращ Типстър
Регистриран: преди 6 години
Статии: 193
Автор на темата  

Според мен конкретно в този мач Бетфеър малко са сбъркали ставките за 0:0 и 1:1 или казано иначе - карат на автопилот от софтуера и никой трейдър не е барвал ставките. При Бет365 може да са гледани от трейдър, защото 1:1 е с по-висок коефициент от 0:0. В Бетфеър 0:0 е с по-висок коефициент от 1:1 и ще се възползвам за играта (иначе, както казах - грешно е да се играе на многоизходни пазари като ТР, защото имат висок марж, този мач например трябва да се играе на двуизходния пазар Под/Над Под 2.5 гола, а не 0:0 ТР). Да, традиционно в повечето мачове 1:1 е по-често срещан резултат от 0:0 и затова традиционно 1:1 е с по-нисък коефициент от 0:0. Но конкретно в този мач 0:0 е по-вероятно от 1:1, защото е слабо вероятно Заря да вкара гол.

Предният мач с Лайпциг Заря цял мач са били с човек по-малко и в други случаи може да се каже, че статистиката от мача не трябва да се гледа, защото когато отборът е с човек по-малко, играе с друга схема и друга тактика (поне за схемата е очевидно, че е друга - липсва един играч, хаха). Само че в този случай смятам, че може да гледаме статистика от първия мач, защото червеният картон по никакъв начин не е повлиял на подхода към мача на Заря. Смятам, че и без червен картон, Заря е щял да играе по същия дефанзивен начин.

Защитата на Заря се е справила добре, защото Лайпциг са имали 30 голови положения, но цели 15 от тях са блокирани изстрели. Съответно останалите 15 голови положения са 6 изстрела във вратата и 9 изстрела извън вратата.

Може и днешният мач защитата да се справи добре.

Публикацията бе редактирана преди 6 години от TZ

   
Цитирай