Куктош - Худжанд (2...
 
Сподели:
Notifications
Clear all

[ПЕЧЕЛИ] Куктош - Худжанд (22.04, 16:00)

1 Статии
1 Типстър
2 Reactions
511 Тренд
Cascarino
(@cascarino)
Знаменит Типстър
Регистриран: преди 5 години
Статии: 1126
Автор на темата  

Прогноза: 1Х

Коефициент: 2.50

Таджикистан 

 

Тук всички предпоставки са за победа на гостите . В последните години те са втория по сила отбор  в лигата . Имат и 100%  актив от мачовете срещу Куктош - 6 победи от 6 мача .

Домакините са едва за втори сезон във Висшата лига . При дебюта си са станали трети , но миналата година едва се спасяват от изпадане. Единственото им предимство е , че са спечелили повече точки от началото на сезона . От който обаче са изиграни едва два кръга , крайно недостатъчни  за някакви сериозно изводи за състоянието на отборите.

Друг плюс за гостите е, че срещата ще се проведе на неутрален терен на Националния стадион в столицата Душанбе. Но пък така или иначе мачовете се играят без публика.

Все пак това е единствения футболен мач в света за деня и все ми се струва, че няма как да завърши по най-логичния начин . В подобни ситуации истинските професионалисти  залагат  за домакинска победа и в същото време се подсигуряват със залог на висок коефициент на точен резултат в полза на гостите . Аз обаче никога не съм имал подобни претенции и за това залагам на двойния шанс на един доста добър коефициент.

Публикацията бе редактирана преди 4 години от TZ

   
Nikola Berti и Baiko реагираха
Цитирай