Коефициентите за Златни Прогнози се взимат от ТОЗИ САЙТ
Прогноза: над 2,5 гола
Коеф.: 1.57
Турнир: Таджикистан
Анализ: Мачът ще се играе на неутрален терен (поляна). Гледах няколко репортажа от тази страна и е много силно казано, че играят на стадиони. Както и да е, мисълта ми беше, че домакинско предимство в този мач няма да има. И без друго Худжанд са си фаворит в мача, през 2019 г. са ги думнали 3 пъти независимо дали са били домакин или гост. Ако имаше опция за 2+над 2,5 гола нямаше да се замисля. Но сега залагам единствено на оувъра. И двата отбора показаха в първите кръгове, че знаят как да правят голови мачове. В директните им срещи също не липсват попадения. В коеф. няма много валю, но колкото да се закача и аз на клона, а и гледам да не повтарям прогноза, която друг колега е дал преди мен, макар и правилата на играта да го позволяват. Желая ви успех на всички, които са играли този мач!
П.П. Днес съобщиха, че в края на май официално започват и първенствата в Полша, преди това и Фар. острови ще тръгнат на 9-ти, така, че още малко трябва да изтърпим и ще има повече избор на мачове, а не тези измислени държави и първенства.
Последвай ни