КС У Крайова- КСМС ...
 
Сподели:
Notifications
Clear all

КС У Крайова- КСМС Яши ( 23.07.18, 21:00)

3 Статии
2 Типстър
0 Харесвания
656 Тренд
EMIR
 EMIR
(@emir)
Доверен Типстър
Регистриран: преди 6 години
Статии: 61
Автор на темата  

Прогноза: ПП/КР 1/1

Коеф: 2.37

Турнир Румъния- Лига 1

Анализ: В началото на сезона в Румания се изправя тези два отбора. Като домакините имат 5 поредни домакински победи през последните 4 години срещу опонента си, Като всички идват безапелационно през ПП, Гостите от Ласи са много слаб гост като последните 7 гостувания са загуби. Очаквам победа за домакините още от Първото Полувреме и така ПП/КР 1/1. 


   
Цитирай
EMIR
 EMIR
(@emir)
Доверен Типстър
Регистриран: преди 6 години
Статии: 61
Автор на темата  
@Admin Бих искал да ви питам тука в игра ли няма значение Каде играно!!! Давам пример Аз от вчера имах предвид това, Значи първата ми прогноза примерно е бях играл ПП/КР 1/1 завърши 0-0 аз бях сложил 5 кинта в БЕТ 365 и ми върнаха парите там са такви правилата. При вас мисля че е редно такви прогнози също да ги водите като Не Загубен и Не познат било за игри било за друго Така би било редно защото на практика Аз си върнах парите.Чакам отговор има още неща за разесняване и Извинявай за Коефициентите но ги взимах от там също БЕТ 365, Не знаех че работите точно с Бетфер, и защо точно там ми е Въпросът? Че не знам Спонсор ли ви е????

28 Jul 18, 10:08
ЕМИР

   
КоментарЦитирай
 TZ
(@tz)
Шефът Администратор
Регистриран: преди 9 години
Статии: 301
 

Коефициентите за играта Златна Прогноза трябва да се взимат само и единствено от Betfair Sport. И следователно, за тези залози не са приложими промоциите на bet365.


   
КоментарЦитирай