Крузейро - Шапекоен...

Сподели:
Notifications
Clear all

Крузейро - Шапекоензе (22.10, 01:00)

4 Статии
3 Типстър
0 Reactions
569 Тренд
Fuhrer
(@fuhrer)
Знатен Типстър
Регистриран: преди 6 години
Статии: 314
Автор на темата  

Прогноза: 2 + Под 2.5 гола с Едномачова комбинация

Коефициент: 10.33

Турнир: Бразилия, Серия А

Анализ: Първо ще се спра на статистиката, тоест на това, което е било в миналото и почти няма значение за бъдещето, тоест за това, което ще се случи. В последните 14 мача между тези отбори Крузейро печели 6 и губи 4 от тях. Крузейро имат 4 победи и 3 загуби в последните си 10 мача. У дома са в серия без загуба и победи в последните си 2 домакинства. Шапа са без победа в последните си 19 гостувания. Имат само 3 победи и цели 6 загуби в последните си 10 мача. Освен всичко друго у дома Крузейро бележат с лекота, а Шапа допускат лесно голове като гости.

До тук с миналото, което е убийствено в полза на Крузейро. Целия свят очаква сигурна и разгромна победа за Крузейро, което е отразено и в коефициентите. За мен лично, обаче, по-важни са други неща в един мач. Номер едно е винаги мотивацията. Крузейро не само, че са на 10-то място, от което могат спокойно да доиграват сезона, но и изобщо не знам как и колко дълго са продължили карнавалните празненства около спечелената Купа на Бразилия. От друга страна си спомнете за какъв отборен дух иде реч в Шапакоензе. Ще споделя само, че авиотрагедията, когато оцеляха само 3-ма техни играчи, доиграха сезона с дълбоки резерви и юноши и завършиха 8-ми. Респект. Сега се борят за оцеляването си срещу по-силен, но немотивиран съперник. Няма да загубят според мен този мач и от лични симпатии към тях не се подсигурявам, а го играя чиста 2-ка. Не смятам и че отбора на Крузейро ще изяви в неспирни атаки при липсата на ентусиазъм атаката си. Предвиждам скромна победа за отбора гост. Точен 0-1.

Публикацията бе редактирана преди 6 години от TZ

Цитирай
Brainstorm
(@brainstorm)
Прочут Типстър
Статии: 561

И аз мисля ,че Шапекоензе няма да загубят мача .... преди дни Крузейро спечелиха  купата и  това ги класира  и за Копа Либертадорес  2019  . Не се знае  и до колко са се възстановили от празненствата 🙂 

КоментарЦитирай
Fuhrer
(@fuhrer)
Знатен Типстър
Статии: 314
Автор на темата  

Има първенства за които този принцип явно не важи 😀 А и все пак там всеки тим разполага с минимум два равностойни състава,та и след празненства намират около 11 трезвени 😀 

КоментарЦитирай
PetarDan
(@petardan)
Респектиращ Типстър
Статии: 210

Явно резервите искат да докажат, че са достойни за титуляри. А пък и сега целия свят тях гледа. Идва зимната пауза и трансфери в Европа...

КоментарЦитирай