Коефициентите за Златни Прогнози се взимат от сайта на BET365
Прогноза: 1
Коефициент: 2,30
Анализ: Русия, Премиер лига,
Двата отбора до момента са се срещали четири пъти,като домакините от Самара никога не са печелили,като записват три загуби и един равен.Въпреки това,че Арсенал печелят последните три двубоя изиграни между двата отбора,Букмейкерите поставят за фаворит Криля,и аз съм напълно съгласен с тях.Арсенал се разделиха с много ключови футболисти,който бяха в основата на доброто представяне на отбора през миналия сезон,а до момента не успяха да намерят достойни заместници,което се отразява на представянето на отбора.
Възпитаниците на Милдраг Божович в първия кръг на шампионата срещу ЦСКА, показаха,че могат да играят великолепно в дефанзивен план,а в атака да реализират създадените от тях възможности.Това ми дава пълното основания да мисля,че именно Криля ще запишат първа победа над този съперник.
Също така прави впечатление и добрата резултатност на Самарянци.В предсезонната подготовка вкараха два гола на Целие,което не беше чак толкова голяма изненада,но двата гола във вратата на Краснодар и ЦСКА ми дават основание да мисля,че отборът в момента има кураж,вярва в собствените си сили и се намира в прекрасна форма.
Последвай ни