Прогноза 1
Коефициент 2.4
Турнир Бразилия Лига Гойано
Анализ Това е последен кръг от първата фаза на турнира.След него в зависимост от класирането на отборите,което е общо за двете групи се определят отбори,които отиват в по-горна група и такива,които оформят четвърт финални двойки.Тук,конкретно в този мач на пръв поглед и двата отбора сякаш няма за какво да играят.Причината е,че и двата вече завоюваха място за четвърт-финалните мачове.Отбора на домакините в трети в общото класиране за момента,но в друг двубой тази вечер се срещат два тима,които,ако излъчат победител,което е и по-вероятното,та всеки от тях с нови три точки може да измести днешните домакини.От тази гледна точка,ако искат все пак да са трети КРЕК би трябвало да са мотивирани за победа пред своя публика.Наистина става дума само за престиж и история на клуба,но често и това има значение.Гостите няма нищо,което да ги мотивира и може да подходят по-небрежно към двубоя.На мен коефициента за домакинска победа ми харесва и ще се възползвам пълноценно от него.Дали съм бил прав,предстои да узнаем скоро.