Прогноза Х
Коефициент 3
Турнир Бразилия Серия А
Анализ Някак си никак немога да се съглася,че настоящия шампион на която и да било страна и то в домакински мач може да бъде оценен като аутсайдер пък било и то срещу четвъртия във временното класиране.Като споменах класиране именно то,както и последните 5 резултата на двата отбора са станали причина софтуеара за коефициенти на букмейкъра да направи такава линия.Аз именно на това му казвам конфликт човек-програма и именно като мислещи хора трябва да се възползваме от такива точно ситуаций.Нека разгледаме нещата по детайлно и в дълбочина.По ред 1 Един срещу друг.Крузейро нямат победа тук от 2011-та година.2 Домакин-Гост.Коринтианс са 7-ия по сила домакин в лигата и в последните си 5 домакинства са без загуба.Крузейро са също силен гост.3 Моментна форма.Тук е единия интересен момент в който има уловка.Крузейро с 2-2-1 е 7-ми по форма,а Коринтиас с 1-2-2 е едва 15-ти.Дали това е обаче реалната картина?Разбира се че не.Разликата идва от 2-те домакински победи на Крузейро срещу два от най-слабите отбори гости в лигата,а загубата на Коринтиас е от най ин форм отбора в момента Сао Паоло.4 Програма на отборите.Крузейро са в серия от 7 мача през три дни,като това им е 4-ия от тях .Коринтианс играха мач по-малко и са почивали с ден повече.Дотук за мен мача щеше да бъде категорично в полза на домакините но няколко други особености наклониха везните в полза на реми.Първо за домакините ще липсва важен десен бранител и плеймейкъра на отбора също.От Флуминензе веднага е взет негов заместник,но това ще бъде негов дебют.Второ домакините влизат в мача след тежка загуба в дерби мач и целта сега поради занижения морал ще бъде да не се губи мача.Имат силна отбрана и могат да играят за резултат.От другата страна макар и изморени Крузейро имат високи амбиций този сезон и също преди важния мач срещу Сао пауло ще гледат да не са със загуба.Има и някаква топла връзка между тези отбори и навярно това е наставника на гостите,който е бил начело и на домакините.Доказателство са и двата приятелски мача в началото на месеца именно между тези два отбора.Равенството в този мач сякаш е подготвено от далеч и ще удовлетвори всички,а най-вече мен.