Копенхаген - Сьонде...
 
Notifications
Clear all

[ПЕЧЕЛИ] Копенхаген - Сьондерийске (26.05, 16:00)

 

PFC
 PFC
(@pfc)
VIP Типстър
Регистриран: преди 3 години
Статии: 435
Автор на темата  

Прогноза-над 2.5 гола.

Коефициент-1.47.

Приятелска среща.

Копенхаген са втори във Дания Суперлига, но едва ли имат шансове за титлата, тъй като изостават на 12 точки от лидера Мидтиланд, но пък имат преднина от 10 точки от третия Орхус. През миналата седмица играха приятелска среща с Одензе и срещата завърши при равенство 2:2.

Сьондерийске е на 11 място в Суперлигата на Дания и имат преднина от последните три отбора в класирането, но и са далеч от топ 6. Играха приятелска среща през миналата седмица с Колдинг и завършиха с равенство 1:1.

Копенхаген имат четири поредни победи за първенство срещу Сьондерийске с над 2.5 гола.

Копенхаген най-вероятно ще останат на второто място, но за да си гарантират втората позиция ще трябва да вземат още точки.

Сьондерийске ще трябва да направят малко по-сериозна подготовка, тъй като ще трябва да вземат и те точки, за да не попаднат из дъното на класирането.

Вероятно паузата без мачове се е отразила и на двата отбора в първите им приятелски срещи и най-вероятно и тук ще допуснат грешки в отбрана. Като за приятелска среща отборите ще играят по-свободна игра, а и статистиката показва, че имат поне по три гола в срещите им и нормално тук да очакваме поне три попадения в мача.

Публикацията бе редактирана преди 3 години от TZ

Цитирай
Сподели:

Виж още футболни прогнози