Комеетат-ДжПС (17.0...
 
Notifications
Clear all

Комеетат-ДжПС (17.06.19:00)

 

mg80pld
(@mg80pld)
Типстър Звезда
Регистриран: преди 3 години
Статии: 1008
Автор на темата  

Прогноза: (Първо-Полувреме) Комеетат

Коефициент: 1.40

Първенство: Финландия, Колмонен

Анализ:

С оглед на показаното след първите два изиграни кръга класата и целите пред съперниците определено са повече от различни.

Домакините стартираха невероятно с пълен актив от точки след двете си срещи досега и заслужена лидерска позиция и отлична игра в защита и атака при голова разлика 12-4, като след минималната победа на старта далеч от дома срещу отбора на Кингс последва разгром във втората си у дома срещу селекцията на Варкаус с 11-4 и целта е съвсем ясна през настоящият сезон.

Гостите за разлика от домакините нямат спечелена точка след двата си изиграни двубоя с място в опасната зона и немалко проблеми в защита и атака и шансовете за нещо в тази визита са минимални с разликата в класите на тимовете, като играта на футболистите е идентична с тази в предходната кампания.

През миналият сезон домакините не успяха в шампионският рунд да постигнат промоция, но през този поне за мен изглеждат доста по-подготвени и залога ми в тази среща е единица на полувремето и задачата едва ли ще е толкова трудна. 


Цитирай
Сподели:

Виж още футболни прогнози