Форум

Клуж (Румъния) – ЦС…

Коефициенти от САЙТА на BET365

Клуж (Румъния) – ЦСКА София (България) (3/12/2020 – 22:00)

1 Статии
1 Типстър
4 Реакции
478 Тренд
mitko_winner
(@mitko_winner)
Мастър Типстър
Регистриран: преди 7 години
Статии: 2093
Автор на темата  

Прогноза: Над 2,5 гола в мача

– Коефициент: 2,50

– Лига Европа гр. A (2020 – 2021)

– Анализ: Едва ли до тук ЦСКА има с какво да се похвали в турнира въпреки,че успя да спъне Рома в Италия (0-0),но това не помогна до тук с нищо защото в останалите срещи „пълен шит“.Очаквам и днес румънския тим вече на своя земя да ни подложи на доста голямо напрежение в опита да догони швейцарския Йънг Бойс в битка за второ място.Българския тим няма до тук дори отбелязан гол и все ми се вярва,че в това гостуване вече ще го стори.Аз лично не храня някакви надежди за успех,но мача може да се превърне в голов,напук на предварителните очаквания и то ако ЦСКА успее да отбележи попадение и именно това е отправната ми гледна точка да търся именно такъв развой на мача.Очаквам нашите след 360 сухи минути да успеят да се запишат в турнира.Като цяло очаквам румънски успех и при положение,че ЦСКА отбележи мача определено си отива на оувър,който се котира учудващо доста високо за мен.Надеждите ми за български гол определено са повече заради определено слабото звено на ръмънците а именно тяхната защита,която определено ще греши и в този мач и шанса ни за гол е добър според мен.За мен мача като резултат е нещо от сорта на 2-1/3-1 в полза на Клуж.

Успех!

Gunner, red6devil, DerbiBet и 1 хора реагираха
Цитирай