Прогноза - 1 , двата отбора да вкарат - да
Коефициент - 2,83 получен от едномачови комбинации
Анализ - среща от Лига 2 на Шотландия. Домакините заемат 3-та позиция в класирането с актив от 55 точки, в зоната на плейофи за промоция, на 10 точки от първото място, което осигурява директно участие в Лига 1. Последните десет срещи на Клайд са 6-1-3 , като в четирите домакинства от тях имат три победи и една загуба.
Елгин заемат 5-та позиция от общо десет отбора и статистиката им от 4-2-4 в последните десет срещи показва, че са си точно на мястото в таблицата. Активът им е 39 точки, и са на 11 от зоната за плейофи. От данните, които имам за тях се вижда , че допускат много голове в мрежата си и са с минус 9 голова разлика, и са трети по този показател , след последните два отбора в групата.
В директните десет срещи между Клайд и Елгин има абсолютно равенство - по пет победи за двата отбора в последните десет мача. В девет от тези десет двубоя между тях, и двата отбора са отбелязали гол. В петте си домакински мача Клайд имат четири победи, а Елгин една.
Прогнозата ми е само върху този статс, вижда се че Клайд са в по-добра форма като точков актив и голова разлика, в в един единствен мач само единия отбор е вкарал, а в другите има минимум по три попадения, така че победа за домакините и опцията за това двата отбора да отбележат направи хубав коефициент от 2,83, който мисля, че си заслужава за игра.
Колега.Не разбрах.Заслужава си за игра с прогнози или за реален залог?Кое от двете и вИЕ бихте ли го играли този мач по този начин със собствените си пари?