Кеймбридж Юн - Макъ...
 
Notifications
Clear all

[ПЕЧЕЛИ] Кеймбридж Юн - Макълсфийлд (27.10, 17:00)

 

Fuhrer
(@fuhrer)
Почетен Типстър
Регистриран: преди 5 години
Статии: 314
Автор на темата  

Прогноза: ПОД 2.5 гола в мача

Коефициент: 2.20

Турнир: Англия, Лига 2

Анализ: Реших този път да дам една прогноза по критериите, които се използват в спортния трейдинг и които се отнасят конкретно за три от лигите в Англия. Идеята на тази стратегия е да се намерят ниско резултатни мачове, които тук са винаги на много добри коефициенти. Разбира се, в трейдинга идеята е мача да бъде ПОД някъде до около 60-та минута на мача и тогава да се направи така наречената Зелена книга, която дава сигурна печалба без значение на събитията след това.

Ще издам един от сценариите, в които се очаква мача да бъде ниско-резултатен.

Отбора на Макълсфийлд влиза в мача след разгромна загуба с 0-5 и то у дома от Нортхямптън. Доказано с годините в такива ситуации в следващия двубой главната цел на разбития отбор е така да се каже да не претърпи нов резил.

Разбира се, има и редки изключения, в които правят серия от няколко разгрома, но това е по-скоро изключение, отколкото правило. При трейд е лесно, защото, ако разбития отбор допусне ранен гол се излиза от позиция на малка загуба и въпроса е приключен. Сега обаче ще допусна, че няма да попадна на по-малко вероятното.

За да сработи стратегията, второто условие е съперника да е по-високо в класирането, какъвто именно е нашия случай.

Третото условие е този съперник да изпитва затруднения при играта си у дома. Кембридж е именно такъв отбор. По някаква причина играе по-добре навън.

Четвъртото условие е отбора домакин също да влиза в мача след загуба. И това условие е изпълнено.

Идеален мач за трейд на ПОД голове, който признавам си го намирам със специална търсачка на мачове за трейдинг. Ще опитам да го изиграя и тук като обикновен залог в букмейкър, пък да видим как ще се развие мача.

Ще допълня само, че това е един от основните 8 сценарии за игра на ПОД голове, които използват спортните трейдъри. Успех ВИ желая.

Публикацията бе редактирана преди 4 години от TZ

Харесано от: Brainstorm, Baiko, Deadpool и още 1 души
Цитирай
Baiko
(@baiko)
Типстър Звезда
Регистриран: преди 5 години
Статии: 1379
 

Деди.Хубав Анализ и прогноза.Ма вярваш ли на тия полуаматьори.Кой неизчемрел от алко,кой от тревичка пасъл.Все пак успех.Ще си говорим в  чата след като ********.

Тази публикация бе редактирана преди 4 години от Baiko
Тази публикация бе редактирана преди 4 години от TZ

КоментарЦитирай
Сподели:

Виж още футболни прогнози