КД Уолтър Ферети до...
 
Сподели:
Notifications
Clear all

КД Уолтър Ферети до 20 - Реал Мадриз ФК до 20 (23.04, 01:00)

1 Статии
1 Типстър
0 Reactions
383 Тренд
mg80pld
(@mg80pld)
Мастър Типстър
Регистриран: преди 5 години
Статии: 1337
Автор на темата  

Прогноза: (ПП/КР) Равенство-КД Уолтър Ферети до 20

Коефициент: 5,50

Турнир: Никарагуа, Лига Юноши-Плейофи

Въпреки непостоянната си игра в редовният сезон и двата отбора заслужиха поне местата си в топ 6 и участие в плейофите за титлата.

Домакините завършиха четвърти в подреждането с 28 спечелени точки далеч от място в топ 2, като разчитаха главно на играта си у дома, а формата им беше отлична в началото на сезона след което последва рязък спад в изявите на футболистите и все пак постгинаха целта си и шансовете за място към 1/2-финалите не са малки.

Гостите от своя страна също се добраха до плейофите за титлата с шесто място, но за сметака на домакините представянето им е по-слабо, моментната форма също, а далеч от дома не се представят на ниво, но пък успяха да стигнат до две равенства по 2-2 срещу домакините в редовният сезон и също имат амбиции за нещо по-голямо.

Въпреки, че домакините излизат, като фаворити за победата едва ли ще е толкова лесно срещу селекцията на Реал Мадриз ФК до 20, като очаквам завързана среща и едва ли равенство на полувремето и победа за тимът на домакините ще е голяма изненада.

Публикацията бе редактирана преди 4 години от TZ

   
Цитирай