Коефициентите за Златни Прогнози се взимат от ТОЗИ САЙТ
Прогноза:
- Под 3,5 гола;
- Кашива Рейсол да победи.
Коефициент: 3.50 с Едномачова комбинация
Турнир: Япония, Джей Лига
Това е дерби мач. Двата отбора са сепарирани от едва 60 километра. Това, което прави впечатление е, че въпреки големия заряд на двубоя, той рядко завършва с равенства. Идеята ми е, че в мача е по-вероятно да има краен победител. Още по-голяма увереност да изключа напълно знака Х е, че просто домакините той никак не ги устройва. Следва да определя вероятния победител тогава.
Чисто статистически това би трябвало да са гостите. Те са отбора разположен много по-високо в класирането. Те са отбора в много по-добра форма по последни резултати. Те са и отбора, който буквално разби днешните домакини в последния им сблъсък. До тук свършва обзора на мача за всички, които не умеят или не обичат да мислят и анализират истински. С другите от вас ще продължим нататък.
Както вече загатнахме, отбора на домакините е този, който се нуждае повече от победата. Тяхната мотивация е сигурна. Същото изобщо не можем да кажем за мотивацията на иначе уж по-силния в момента гост. Те са в момента на 5-та позиция. Дори и със загуба нищо не се променя за тях. Могат ли да се борят за титлата? Вече не. Имат ли осигурено място в ШЛ на Азия? Вече да, като носители на купата. Аз тук мотивация за този мач никъде не видях или поне не съм никак сигурен в нея. Имат ли сили домакините въпреки привидната криза, в която се намират, да вземат мача? Ами разбира се и са го правили неведнъж именно в това дерби.
Втората част по въпроса е защо смятам, че мача няма да е много резултатен. Ами отговора е по две главни причини. Първо, в мач с такава огромна стойност за тях и още повече срещу отбор, който неотдавна ги е разбил с цели 6 гола, ще накара със сигурност домакините да играят крайно внимателно. Още повече, че те и като цяло не са в момента някаква офанзивна сила. Такава сила са обаче именно гостите. Но това е маловажно в случая.
Ще ви осведомя за успокоение, че това е вече 3-ти мач в рамките на 9 дни за гостите. Физическата им умора е гарантирана, но още по-важна е психическата им такава. И как иначе да бъде след като в събота взеха финал за ШЛ на Азия. Пренастройката от голямата еуфория към прозаичен мач от собственото първенство и то без някаква цел до края не е лека задача.
За да обхванех почти всички аспекти, от които зависи една прогноза, би трябвало да проверя и за липси, контузии или завръщащи се играчи. Но не считам, че тук е нужно всичко да се изпипва до край. Все пак, става дума само за една интересна игра.
Благодаря за отделеното внимание към текста. Желая ВИ успех в игрите с прогнози и до нови срещи. Мястото е известно 😎 😀
Пропуснал си много вважна подробност. Кашима не са взели още ШЛ на Азия. Финала е в два мача. В събота, след 4 дена в реванша в Иран. За това и букмейкърите дават леко предимство на домакините. Мен ме учудва ниския коефицент за 1.
Благодаря за уточнението.Аз влизах в сайта на отбора и прочетох също,че им предстои в събота финал,но после от изиграните мачове видях ,че тази събота е имало финален мач и се заблудих от него.Във и двата случая обаче програмата им е доста натоварена и незнам доколко са с мисъл за този двубой.Иначе относно ниската единица в текста съм споменал трите причини.Това което уточнихме никога не се взема под внимание от букмейкъра.там има софт,който изчислява САМО на база статистика и многократно съм споменавал,че това е ЕДИНСТВЕНОТО предимство на човек срещу Програма.
Аз мисля, че ниската единица е именно тежката програма на гостите и това че в събота им предстои важен реванш, който им осмисля целия сезон, че и няколко за напред. Ако гледаха само статистиката, букмейкърите трябваше да дадат 3 коеф за 1.
Прав си,но аз всъщност незнам колко е бил началния коефициент,тоест да не е претърпял промяна от залози.
Последвай ни