Катар - Киргизстан ...
 

[ПЕЧЕЛИ] Катар - Киргизстан (25.12, 19:00)  

 

Baiko
(@baiko)
Профи Типстър
Регистриран: преди 1 година
ОТГ: 585
24/12/2018 9:06 am  

Прогноза: 1. Коеф. 1.72 Приятелски мач.

Пустинните тигри продължават да живеят с мисълта за СП на което ще са домакин 2022 год.и да се готвят за него.Отбора върви във възходяща линия и се развива,особено от както назначиха 43 годишния Барселонец Феликс Санчес Бас.Работил е 10 години в школата на Барса.След това е водил всички младежки гарнитури на Катар и Шейховете с право му гласуваха доверие.Ясно е какъв футбол изповядва.Бърз и динамичен.Откакто е поел кормилото са изиграли 7 мача.Загуба в Узбекистан, престижно равенство 2:2 с Исландия и 5 победи.Правят впечатление тези над Китай с 1:0,Швейцария 1:0 и Еквадор 4:3.Вярно,че този мач им е само два дни след победата с 2:0 над Йордания.Вероятно ще има ротации,но едва ли в своята столица ще пропуснат да зарадват феновете.

Киргистан са с малък потенциал.Вижда се,че срещнат ли по стойностен отбор губят.От Азербъйджан с 3:0 и Япония 4:0.Към момента коефициентите за Катар са добри и ще пусна мача от сега.

Публикацията бе редактирана преди 8 месеца от TZ

Харесано от: Nikola Berti, mitko820, M__i__r__o и още 1 души
Цитирай
Сподели:

Футболен форум за прогнози и залози. Тук се публикуват Златни Прогнози от топ типстъри, които следват принципа на системата на залагане Бетинг Челиндж (Предизвикателство).

Коефициентите на Златните Прогнози се взимат от Betfair Sport!

  
Обработва се

Моля, Вход или Регистрация