Кардиф - Уулвърхямп...

Сподели:
Notifications
Clear all

Коефициентите за Златни Прогнози се взимат от ТОЗИ САЙТ

Кардиф - Уулвърхямптън (30.11,22:00)

4 Статии
2 Типстър
6 Reactions
702 Тренд
Nikola Berti
(@nikola-berti)
Мастър Типстър
Регистриран: преди 7 години
Статии: 1330
Автор на темата  

Прогноза: 2 // Коефициент: 2,25 // Турнир: Англия - Висша лига // Анализ: Среща от 14-ти кръг на Висшата лига. Кардиф след завръщането си в елита на Англия изобщо не впечатлява и в последните си 10 мача допуснха цели 8 загуби.Възпитаниците на Нийл Уорнък( който никога не съм го харесвал и е с противоречиви възможности като треньор поне за мен) се опитват да се противопоставят на съперниците си всячески,но им липсва класа и ще им е доста трудно този сезон да се задържат във Висшата лига ако не се вземат спешни мерки за цялостния облик на отбора. Уулвърхямптън започна блестящо своята кампания,а треньора им Нуньо Ешпирито Санто има много добра селекция в своя тим. Санто промени коренно тактиката и играта на „Вълците” и от отбор играещ с високи топки,дълги пасове и безумни центрирания я подмени с комбинативен футбол,къси пасове и контрол на топката от играчите благодарение на колонията от португалски футболисти като Коща,Кавайеро,Жоао Моутиньо,Невеш и мексиканеца Раул Хименес.Въпреки четирите им загуби в последните им пет мача,аз съм оптимист за тяхното бъдеще.Отбора има потенциал и прилични играчи на резервната скамейка за предстоящите битки във Висшата лига.Определено в Уелс се играе трудно,но смятам без да ангажирам никой с моето мислене за този двубой,че гостуващия тим е по подготвения за игра на това ниво футбол и има по качествени и по опитни играчи. Такива двубои трябва да си ги взима впредвид дългия сезон и среща с по стойностни съперници. Победа за Уулвс  😎 

Baiko, mitko820, user и 1 хора реагираха
Цитирай
Nikola Berti
(@nikola-berti)
Мастър Типстър
Автор на темата  

Админ понеже не забелязъх,че колегата Асен е пуснал преди мен 2 -ка на Уулвс,ако може ми добавете - Уулвърхямптън и над 1,5 гола в мача на коеф. 2,87. Ако не може ..здраве да е.. 😀 

Fuhrer реагира
КоментарЦитирай
 TZ
(@tz)
Шефът Администратор
Регистриран: преди 10 години
Статии: 346

@nikola-berti Ще зачета прогнозата ти за валидна: 2 @ 2.25.

Правилото за последните 2 дни на месеца всъщност забранява повтарянето въобще на мач, а не само на прогноза. Като това правило съществува, за да се избегне хитруване от участниците и нагаждане към класирането в края на месеца. А в случая е ясно, че не ти е това целта. Освен това, и на теб, и на Асен това ще ви е първа прогноза от серия, ако е успешна, така че няма да имате възможност за депозит този месец.

Тази публикация бе редактирана преди 6 години от TZ

user реагира
КоментарЦитирай
Nikola Berti
(@nikola-berti)
Мастър Типстър
Автор на темата  

@Админ благодаря !!  Дядо какво ми се хилиш там дрът разбойнико  😀 ..знам,че съм разсеян ..не ми го казвай..

КоментарЦитирай