Кардиф Метрополитън...
 
Notifications
Clear all

[ПЕЧЕЛИ] Кардиф Метрополитън - Бала Таун (05.01, 16.30)

 

red6devil
(@red6devil)
Профи Типстър
Регистриран: преди 4 години
Статии: 749
Автор на темата  

прогноза: Кардиф да победи

коефициент:    2.75

Уелс, Висша Лига

 

Тая единичка ми е доста апетитна, пък и коефициента си заслужава. Доста предпоставки има в полза на Кардиф. До края на редовния сезон има два кръга, преди да се образува шампионския поток и групата за изпадане. Кардиф показаха че имат апетит да влязат в групата за титла. Имат шанс, но трябва да бият в двата мача и да разчитат и на грешка на 6-тия Карнарвън Таун. В шампионската група 1-вия играе в ШЛ, 2-рия и 3-тия си гарантират участие в ЛЕ. Четвърти, 5-ти и 6-ти ще играят баражи за още едно място в ЛЕ. Заедно с отбора, който се класира 7-ми, или 1-вия от групата за изпадане. Кардиф миналата година играха в тези баражи, като 6-ти и паднаха на финала от Бари. 

Кардиф у дома играе силно за мястото, което заема. В последните две домакинства взеха две победи, като вкараха 7 безответни гола. Единя от съперниците бе Бари Таун, победен с 3:0, а те имат реален шанс за титла. Домакините дори и да не се доберат до шестото място ще гледат да са поне първи в групата за изпадане, за да участват в плейофите.

Бала вече си гарантира участието в шампионската група. Като гледам челната тройка Бала няма как да се добере до там. Те са си гарантирали плейофите за ЛЕ.

Мотивацията е изцяло на страната на Кардиф и ставката е перфектна. Има и други варианти, но опциите са доста постни тук. А в крайна сметка победата е най-важна за домакините.

Публикацията бе редактирана преди 4 години от red6devil

Харесано от: Deadpool и Baiko
Цитирай
Сподели:

Виж още футболни прогнози