Капфенберг - Волфсб...
 
Notifications
Clear all

[ПЕЧЕЛИ] Капфенберг - Волфсбергер (18.01, 16:00)

 

ivan_tsochev
(@ivan_tsochev)
Бог на Прогнозите
Регистриран: преди 3 години
Статии: 2222
Автор на темата  

Прогноза: над 2,5 гола

Коеф.: 1.40

Турнир: Приятелски мач

Анализ:

  Капфенберг все още не са изиграли нито една контрола през зимната си подготовка. Но пък в последните 5 мача на отбора във Втора лига са паднали общо 18 гола, като в 4 от тях е имало над 2,5 гола+гол/гол.

  Волфсбергер вече изигра едно френдли. То се състоя миналата събота срещу Аустрия Клагенфурт и тогава вълците взеха убедителен успех с 5-1. Преди това те имаха 7 оувъра в предишните си 9 мача ( в австрийската Бундеслига и в Лига Европа). Като дори половината от тези 7 оувъра са били с по 4+ гола.

  И най-накрая - директните мачове. Явно, че между двата отбора има някаква топла взръзка, защото от 2015 г насам са изиграли цели 9 контроли по между си (по една през зимната и лятната пауза). Както може би вече се досещате, и тук е имало истински голопад, предимно във вратата на Капфенберг, защото Волфсберг са спечелили 8 от тези 9 мача, а в 6 от тях е имало по 4 или повече гола. С оглед на горе изложената информация, по всичко личи, че и днес ще станем свидетели на лесно изпълнен оувър, с поне 2 гола през ПП.

П.П. Понеже ми е голям дерт, че не можем да играем в играта с прогнози от типа "Създай залог", ви пускам като добаква и моето предложение за този мач по моята схема, която, както е известно често ми е носила успех именно в приятелските мачове:

над 3 гола в мача+над 9 корнера в мача=коеф. 4.00 Желая ви успех!

Публикацията бе редактирана преди 2 години от TZ

Цитирай
Сподели:

Виж още футболни прогнози