Калмар - Йонкьопинг...
 
Notifications
Clear all

Избери Бонус Нов Клиент:
 

 

 

Калмар - Йонкьопинг (26.03, 18:00)  

 

Baiko
(@baiko)
Профи Типстър
Регистриран: преди 2 години
Статии: 880
26.03.2020 10:27  

Прогноза: 2/1 на пп/кр. Коеф.17.00. Швеция-приятелски.

След броени дни започват първенствата в тази страна.Имаме домакин от елита,който едвам се спаси с бараж.Напуснат е от трима от добрите си играчи.Единия е в посока Удине,ма там ще почака да помирише терен поради короната.Първенството на Швеция ще започне с пълна сила.

Гостите са от врторо ниво.За две точки не се добраха за бараж за елита.

Преди месец се срещат за купата и Калмар громи с пет безответни гола.

И двата тима са в добра кондиция след ред контроли.Калмар са доста по класни.Гостите са пък с почти нов отбор,а и са си слабо ниво в исторически план.Търся елемента на изненадата.Много зависи от стартовите състави.Ако Калмар остави титулярите за второто полувреме,шанса ми е добър.

Публикацията бе редактирана преди 4 месеца от TZ

Цитирай
DedoTroll
(@julymorning)
Типстър Звезда
Регистриран: преди 2 години
Статии: 1121
26.03.2020 10:41  

Тук ми харесваш,ама по ме кефи за некъв Х,ако не и 2-ка чак.а броените дни са повече от половин месец,тоест готвят се играчите за ваканция.Моя втори личен избор е един много як Х


КоментарЦитирай
Baiko
(@baiko)
Профи Типстър
Регистриран: преди 2 години
Статии: 880
26.03.2020 11:53  

Прочетох и твоята прогноза,но този мач си е троен,с лек превес за домакина.Няма как да знаем играчите какво са намислили.А със сигугурност няма да излязат баналните коефициенти.Ще ударят нещо на висок коф.Все пак вече има над милион заложени за тия смешки.А има време до мача,да се включат и Беторите.


КоментарЦитирай
Сподели:

Футболен форум за прогнози и залози. Тук се публикуват Златни Прогнози от топ типстъри, които следват принципа на системата на залагане Бетинг Челиндж (Предизвикателство).

Коефициентите на Златните Прогнози се взимат от bet365!