Обновен код на форума! Трябва да изчистите кеша на вашия браузър. За компютър/лаптоп: натиснете Ctrl+F5 (два пъти). За телефон/таблет: изтрийте бисквитките и кеша (вижте инструкции тук).

Калараш - Поли Яш ( 16.03. - 13:00)  

 

Brainstorm
(@brainstorm)
VIP Типстър
Регистриран: преди 9 месеца
ОТГ: 400
16/03/2019 08:47  

Прогноза: Алин Добросавлевич да получи картон

Коеф. : 3.50

Румъния 

 

Борбата в групата за изпадане в Румъния се очертава да е много оспорвана . След неочакваната домакинска загуба в предишния кръг и Поли Яш се оказа опасно близо до последните 3 места в класирането. Гостите са един от отборите с най-много наказателни картони , а нападателят им Андрей Син и албанския халф  Камер Кака  са „рецидивистите“ на отбора с по 9 жълти картона . В редовния сезон тук Калараш победиха с 2:0 , а съдията показа 7 жълти картона , последния в 88-та минута на  защитникът на домакините Алин Добросавлевич . Централния защитник , който често играе и като дефанзивен полузащитник  започна нервно сезона и за 18 кръга  получи 8 жълти картона . В последно време се кротна, но все още е лидер  по тоя показател в отбора на Калараш . След 7 мача без картон Букитата съвсем нормално дават добри коефициенти за това той да бъде официално предупреден  и аз смятам да се възползвам .


Харесано от: mitko820, Nikola Berti, rocky_stone и още 1 души
Цитирай
Сподели:

Футболен форум за прогнози и залози. Тук се публикуват Златни Прогнози от топ типстъри, които следват принципа на системата на залагане Бетинг Челиндж (Предизвикателство).

Коефициентите на Златните Прогнози се взимат от Betfair Sport!

  
Обработва се

Моля, Вход или Регистрация