Кайманови острови -...
 
Notifications
Clear all

[ПЕЧЕЛИ] Кайманови острови - Монтсерат (23.03. 01:30)

 

rocky_stone
(@rockystone)
Уважаван Типстър
Регистриран: преди 3 години
Статии: 161
Автор на темата  

Прогноза - над 2,5 гола в мача

Коефициент - 1,60

Анализ - среща от КОНКАКАФ квалификации . Каймановите острови са известни с това, че са привлекателна туристическа дестинация, но за това малко по-късно. Последните си десет срещи националният им отбор записва четири равенства и шест загуби, от които три равенства и една загуба в четирите си домакинства.Както може и да се предполага за футбола в страни от такива екзотични места, в срещите или има изобилие от голове, или няма никакви. В десетте ма ча на домакините нещата седят точно така - в четири от срещите им има над три гола, в една са точно три, а в останалите пет има две равенства 1-1, една загуба от Суринам с 0-1 и две нулеви ремита.

Монтсерат са известни с това, че не са известни. В статистиката за тях намерих  само  четири срещи, от тях имат две победи и две загуби.

Между Каймановите острови и Монтсерат няма изигран нито един официален мач. Интересно е, че и двете страни се водят задморска територия на Великобритания и се намират под нейна юрисдикция. Прогнозата ми за тази среща е изцяло върху мои предположения и не се основава на никаква статистика или каквато и да е информация за съставите на двата отбора. Единственото , което се вижда е , че Каймановите острови нямат победа  десет поредни срещи, докато Монтсерат имат две в четирите ми известни мача за тях. Залагам, че в среща между отбори на такова ниво ще има поне три попадения, предполагайки, че и двата отбора са достатъчно слаби от тактическо естество. Естествено, на такива срещи  се залага малка сума, за удоволствие.

Прогноза за времето показва, че в 01:00 часа се очаква температурата да бъде около 26 градуса и умерена облачност от 43%, без вероятност за валежи, скорост на вятъра 5,4 м/сек. ,атмосферно налягане от 1017 hPa i wlavnost ot 55%. Каймановите острови са едно от най-предпочитаните места за туризъм, и всеки, който има възможност да ги посети. Повече инфо за тук >>> https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%B0%D0%B9%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8_%D0%BE%D1%81%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B8


Цитирай
Сподели:

Виж още футболни прогнози