Кавасаки Фронтале -...

Сподели:
Notifications
Clear all

Коефициентите за Златни Прогнози се взимат от сайта на BET365

Кавасаки Фронтале - Челси 19.07. - 13:00

5 Статии
2 Типстър
3 Reactions
779 Тренд
Brainstorm
(@brainstorm)
Прочут Типстър
Регистриран: преди 7 години
Статии: 561
Автор на темата  

Прогноза: 2 + над 1.5 гола ПП
Коеф. : 2.87
Приятелски

Челси гостува на шампиона на Япония от миналата година .В официални мачове японците играят много стабилно в защита , но двата им приятелски мача през зимата са много резултатни.Преди 4 години в подобен демонстративен мач губят с 0:6 от Борусия Дортмунд . Едва ли и сега ще се представят толкова слабо , но не мисля че иман някакви реални шансове срещу Челси . Начело на Сините от Лондон от скоро е Франк Лампърд, един млад и амбициозен мениджър , бивш капитан на отбора .Гостите бяха напуснати от Еден Азар и Игуаин , а по-известни от новите им покупки са Матео Ковачич от Реал М и Кристиян Пулишич от Дортмунд . Няколко дни по-късно Челси среща Барселона , но се надявам днес да излезе с по-голяма част от титулярния си състав , ако може да се говори за такъв в момента.

Nikola Berti реагира
Цитирай
DedoTroll
(@julymorning)
Мастър Типстър
Статии: 2170

Интересно....ти си казал сам толкова важни неща в този текст,а сам играеш друго...при това на по-лош коефициент.немога да си го обясня.Ще ме извиниш,но този път не ти желая успех защото след малко го пускам 1х+под 2.5...ще бъде интересно.

Nikola Berti реагира
КоментарЦитирай
DedoTroll
(@julymorning)
Мастър Типстър

Залогът е направен
Single - Талон No : 42/41

Кавазаки Фронтале 1 @2.55
Кавазаки Фронтале - Челси това е с АХК...неможах да намеря как да го сглобя по другия начин,но и така ми харесва доста

КоментарЦитирай
DedoTroll
(@julymorning)
Мастър Типстър

Хиляди благодарности за прекрасно поднесеното инфо.беше ми наистина много полезно.благодаря и дано имаш много нови и полезни публикаций,без много статистики.успех от тук нататък

КоментарЦитирай
Brainstorm
(@brainstorm)
Прочут Типстър
Статии: 561
Автор на темата  

за съжаление от 2-3 месеца съм далеч от най-добрата си форма и май е по-печелившо да се играе против моите прогнози 🙂 това до някъде се дължи и на липсата на сериозна конкуренция в ПРО , ако не броим red6devil разбира се .....

Nikola Berti реагира
КоментарЦитирай