Коефициентите за Златни Прогнози се взимат от ТОЗИ САЙТ
Прогноза: 1 & гол/гол // Коефициент: 4,20 // Турнир: Приятелска среща // Анализ: Украйна се представя чудесно под ръководството на Шевченко.Състава е балансиран и няма загуба вече в 7 изиграни срещи,а в турнира „Лига на нациите” запичнаха с 2 победи и спечелването на първото място не буди съмнение.Италия все още търси себе си и под ръководството на Роберто Манчини.В отбора има много качествени и талантливи играчи и просто да се чуди човек защо се стигна до тук.Според мен тепърва трябва да се изчисти състава от посредствените футболисти наследени от предишните мениджъри на Италия,довели с некадърното си управление отбора до този упадък.Отделно не съм убеден напълно, че точно Манчини е човека да вдигне Италия,а и трябва да спре да лансира любимеца си...некадърния Марио Балотели.!!Повиквателна за този мач има Джовинко,а младите 20 годишни таланти Киеза и Кутроне също ще вземат участие.Италия се нуждае и от централен нападател като Грациано Пеле,но той не е повикан.Белоти е алтернативата в нападение.Много добре подбран противник е Украйна за тази приятелска среща според мен,защото Украйна няма победа над Италия все още,а пък и няма загуба скоро,тоест е отбор в добра моментна спортна форма.Именно една победа над такъв противник е необходимо на Италия за заздравяване обстановката в отбора,изчистване на състава и за работата на Манчини като цяло,че е на прав път.Колегата му Шевченко като бивш кадър от Серия А най вероятно ще му съдейства за каузата.Сценария според мен е ..тегава среща и минимална победа за Италия както колегата Миро е написал в своята прогноза, или победа за Италия с разменени голове от двата отбора и атрактивен футбол за удоволствие на всички,а и да се видят положителните неща направени от Манчини.Форца Италия 😎
Последвай ни