Италия - Уелс (20.0...

Сподели:
Notifications
Clear all

Италия - Уелс (20.06,19:00)

3 Статии
2 Типстър
0 Харесвания
345 Тренд
Nikola Berti
(@nikola-berti)
Знаменит Типстър
Регистриран: преди 5 години
Статии: 1059
Автор на темата  

Прогноза: 2

Коефициент: 7,50

Турнир: Европейско първенство 2020

На Стадио Олимпико , Италия приема Уелс в мач от 3-ти кръг на Група А.

Фен съм на Ювентус и Италия от дете и няма да пиша много за тях. Вижда се добре от резултатите на Скуадра Адзура и прекрасната работа на Манчини в отбора.

Въпреки, че съм фен на Италия не смятам, че ще спечелят Евро 2020.

Моя фаворит е Белгия и трябва да съм безпристрастен в избора си.

Италия се класира след двете си победи в групата и остава да реши в кой поток да продължи нататък. Ще има ротации в Скуадрата, но и резервите им са ужасно добри.

Уелс е с 4 точки и не трябва да губят за да са сигурни в класирането си. Швейцария, ако бие убедително и Уелс падне с 2 гола ще влоши головата си разлика и нищо няма да е сигурно при класирането в третите отбори.

Италия гони 30-ти мач без загуба и е в поредица от 10 победи с голова разлика 31:0..... 🤩 ..!!!! 

Уелс ,обаче хич не са за подценяване. Само 3 загуби имат от последните 21 срещи.

Цитирай
Nikola Berti
(@nikola-berti)
Знаменит Типстър
Статии: 1059
Автор на темата  

Четох интересно сравнение на Роберто Манчини между отбора на Уелс.............Сток Сити...!!!!! 

Според него Уелс е изключително подготвен физически тим ,както Сток Сити , трудни за преодоляване , корави ,но имат в пъти повече техника от тях.

Разбира се няма как да не се досетим за играта на Сток Сити с дългите хвърляния от тъч на Рори Делап, безумните влизания на Раян Шоукрос , Германеца Роберт Хут, Питър Крауч и т.н., но от изксзването на Манчини се засегна Гарет Бейл.

„Никога не съм знаел ,че Сток Сити е толкова добър отбор” - Бейл на пресконференция преди мача за неприятния силов стил на игра на Уелс, наподобяващ този на Грънчарите според Манчини.

Прехвърчат искри, но съм склонен да вярвам на Манчини. Той е добър специалист и със сигурност е преценил съперника си, колкото и да му е неприятно на Бейл това сравнение.

Смятам, че Уелс ще даде всичко от себе си за поне точка в този двубой.

Аз, ще бъда още по краен и ще потърся тяхна победа. Италия си е предизвикателсто, а Уелс не са от отборите ,които си правят сметки за разлика от моите любимци, Италия.

Победа за Уелс......... 😎 

КоментарЦитирай
DedoTroll
(@julymorning)
Мастър Типстър
Статии: 2170

Браво!

КоментарЦитирай