Коефициентите за Златни Прогнози се взимат от ТОЗИ САЙТ
Прогноза: 1 // Коефициент: 2,20 // Турнир: Лига на Нациите - Лига А.
Анализ: Среща от 4-ти кръг на Група 3.
Италия със всеки изминал мач под ръководството на Роберто Манчини все повече добива увереност и самочувствие в силите си. Въпреки че бях скептично настроен към Манчини (а и не само аз), той вече напипва верния състав и е въпрос на време и много труд да върне отбора към старата му слава. Играчи за тази цел има и само трябва още малко да ги пресее. Като все още на отбора му липсва необходимия синхрон между отделните линии, висок таран в наказателното поле на противника тип Лука Тони - Грациано Пеле и все още се допускат непредизвикани грешки особено в халфовата линия. Италия е непобедена у дома от 2016 година, когато Франция им нанасе поражение.
Португалия ще е без звездата си Кристияно Роналдо. А без него ще са отслабени, въпреки добрата форма на Андре Силва. Защото Роналдо е истински лидер, в който и отбор да играе, и непримирим боец и мотиватор. Все пак, те са балансиран отбор и много труден за побеждаване противник. Като от 2 години в гостуванията си имат само 1 загуба и то от Уругвай на Мондиала в Русия.
Това е последен мач на Италия в групата, а на Португалия им предстои домакинство на Полша. Наглед равенството в тази среща е най-логичния изход. Но аз смятам, че домакините нямат друга алтернатива освен победата, а Португалия дори и да загуби може да навакса точките срещу Поляците. Форца Италия.. 😎 ..Форца Адзури.. 😎
Можеше да засилиш коефицента до 3,25 с добавяне на над 3,5 корнера за Италия и над 2,5 за Португалия. И тогава вече ще си конкурентен на Иван...
Последвай ни