Италия - Испания (0...

Сподели:
Notifications
Clear all

[ПЕЧЕЛИ] Италия - Испания (06.07,22:00)

1 Статии
1 Типстър
0 Reactions
442 Тренд
Nikola Berti
(@nikola-berti)
Мастър Типстър
Регистриран: преди 6 години
Статии: 1218
Автор на темата  

Прогноза: Х

Коефициент: 3,25

Турнир: ЕВРО 2020

На Уембли Стейдиъм в Лондон, Италия и Испания ще излъчат първия финалист на ЕП.

Обичам Италианския футбол и съм много доволен от представянето на любимците ми. Въпреки ,че съм техен фен моят фаворит бе отборът на Белгия. 

Признавам си, че надцених Белгия и напълно заслужено Скуадрата ги отстраниха. 

Не обърнах внимание преди началото на първенството, че някои специалисти прогнозираха, че на полуфиналите ще се класират отборите имащи домакинско предимство -  Рим,Лондон, Севиля Копенхаген или Мюнхен. 

Ами без Мюнхен, точно така и стана, а пък след като изгледах Англия - Украйна  и след, като бях подложен на убийствени критики относно прогнозата ми за загуба на Англия от мои приятели ,а също и от Топ типстъра в сайта @DedoTroll новият ми фаворит за шампион е.......................Англия...!!!

Да ......продължавам да твърдя, че Италия няма да успее за мое съжаление, дори и да се класира.

Англия ме впечатли доста, Англия играе умно, Англия играе рационално и с минимум усилия ,и Англия играе добре в защита. Англия е завършен отбор, колектив подчинен на максималната сигурност в дефанзивен план. 

За радост на английските фенове утре Дания си отива у дома. Нямат никакъв шанс.

Италия притежава класа, играе агресивно и пресира дълбоко в противниковата половина, а защитата е на ниво, но Испания има страхотен контрол на топката , отлична техника и много, много по бавно темпо на игра.

При това Испания излезе на няколко пъти от сложни игрови ситуации, а на Италия не и се наложи и не се знае как ще реагират при лош сценарий за тях, или при контролиране на играта от Испания и разбиване на италианската преса.

37 мача са изиграли досега тези съперници, а и двата тима са с по 11 победи, а ремитата са 15'

Смятам, че Испания ще се противопоставят успешно на Италия и поне в редовното време няма да загубят.

Х................. 😎 

Цитирай