Прогноза: 1
- Коефициент: 2.45
- Европейско Първенство - Полуфинали
- Анализ: Ами колегата "The emperor"" е доста изчерпателен в своята прогноза за този мач и за което съм съгласен с него на 100% и едва ли има какво по-съществено да добавя аз,като единствено бих казал,че смятам Италия да детронира "Ла Фурия" още в редовното време.До тук наистина с изключение на мача с Австрия,италианците загатнаха да се най-сериозния фаворит за титлата с представянето си до тук.Испания определено има още какво да повишава в ефективността си макар да вкараха доста голове в последните си два мача, за тях е пословична максимата,че ако им се отвори мач може да вкарат много голове и не жалят противника,но ако се случи обратното тогава зацкилят сериозно а такова зацикляне видяхме още в първите два двубоя на тима в групите и не само.Мисля си че Италия ще гледа и да затвори мача още в редовното време защото определено са по-синхронизирания тим и знаем,че приоритет за продължение и дузпи имат тима,който по принцип е по-слабия от двата съперника.Не казвам,че "Ла Фурия" са слаби,но на този етап Италия изглежда определено по можещия отбор от двата.
Успех!