Италия-Англия (11.0...
 
Сподели:
Notifications
Clear all

Италия-Англия (11.07,22.00)

1 Статии
1 Типстър
1 Reactions
461 Тренд
Baiko
(@baiko)
Мастър Типстър
Регистриран: преди 6 години
Статии: 1464
Автор на темата  

Прогноза: Англия да пропусне дузпа.
Коеф.21.00
Евро 2020-Финал.

На това Евро се забелязва явна тенденциозност в полза на английския национален отбор и то още от преди първенството с нареждане на програмата.
Ще цитирам мнение на известен Испански журналист :
"Това е най-срамното първенство, което сме отразявали. Наистина е жалко. Имаше мачове в градове, които дори не са в Европа. Финалът бе подготвен за държава, която напусна Европейския съюз. Всичко е подготвено. Играха всичките си мачове в домакинства с изключение на един. Определено е подготвено за Англия. Единственото, което липсваше, бе помощ от съдиите и това се случи във вторник", заяви Моралес.

Хора като Жозе Моуриньо и Арсен Венгер също бяха на мнение, че наказателният удар не е трябвало да бъде отсъждан.
При този наказателен Хари Кейн пропусна,но успя при добавката.
Англия ще е под по-голямо напрежение.Италия ще се забавлява.Тя дори надскочи очакванията към тях.Безкомпромисни са в единоборствата и като нищо може да предизвикат ВАР дузпа срещу себе си,която се надявам един от най-добрите вратари в света-Донарума да отрази.
Мача ще се ръководи от Холандска бригада начело с бизнес милионера-съдия Бьорн Кайперс.Към момента към него има огромно доверие.Зад гърба си има три финала в ШЛ и ЛЕ.
На това първенство има минимум дузпи и картони което е похвално.Сега футболистите са възпитани да се пазят взаимно.Ясно е защо. И рекорд на автоголове,но това се дължи на динамичната игра.
Финал е.Трябва да има драма.Особено щом участва Англия.Прогнозирам приказката им да завърши фатално в техен стил с пропуск от бялата точка още в редовното време при резултат 1:0 за Италия.

Публикацията бе редактирана преди 3 години от Baiko

   
mitko_winner реагира
Цитирай