Прогноза: 2
- Коефициент: 2.55
- Европейско Първенство Финал
- Анализ: Двамата колеги преди мен определено са казали почти всичко за този мач,като реално и аз съм от безпристрастните,но поне за мен първенството за Англия върви като по учебник и остана само 1 "учебен час". Усетил комфорта от домашната сцена реално Англия беше домакин на това първенство,но за мен не това е фактора довел тима до финала.Нито пък е фактора,че Англия реално игра до финала само един от типа "сериозните мачове" срещу Германия.За мен важния момент е това,че Англия играе един много ефективен футбол и трябва да признаем,че тима стигна финала заслужено.Гледайки по глобално представянето на отборите до тук в първенството мое мнение е че Англия е един от заслужените финалисти.Англия печели до тук със своята голяма ефективност в своята игра,като същевременно обезличаваше своите съперници и ограничаваше техните изяви до минимум.Сами видяхме как изглеждаше като игра Дания срещу Франция и как срещу Англия.За разлика от световните шампиони,албионците обезличиха до голяма степен"Червения динамит" трябва да признаем.Италия е другия определено заслужил тим да е финалист,но ще се върна с началната реплика а именно,че сякаш това е наистина първенството на Англия и то не за друго а защото от дълги години според мен албионците не са имали дотолкова ефективен и прагматичен тим и именно сега сякаш най-заслужават да вдигнат трофея.
Италия определено също си заслужиха това място на финала с общото си представяне до тук,но като че ли това е първенството на Англия и според мен този мач ще бъде мача на истината за цяла Англия и докарали го до тук смятам,че ще докарат нещата до края.Прогноза 2.
Успех!