Ислоч-Енергетик-БГУ...
 
Notifications
Clear all

Избери Бонус Нов Клиент:

Ислоч-Енергетик-БГУ Минск (23.05.18:30)  

 

mg80pld
(@mg80pld)
Ценен Типстър
Регистриран: преди 1 година
Статии: 209
23.05.2020 10:10  

Прогноза: Х

Коефициент: 3.40

Турнир: Беларус, Висша Лига

Анализ:

След петата позиция в подреждането в предходният сезон и настоящият поне до този момент е добър за домакините, които и макар да не са толкова постоянни в изявите си като след серия от победи веднага следва такава само, че със загуби и все пак въпреки многото двубои до края на сезона шансовете за място в тройката са изключително минимални дори невъзможни с оглед на класата на тимовете в челото.

Гостите от своя страна едва оцеляха в миналият сезон, а през този стартираха отлично в първите си три срещи с три победи, след което последва рязък спад в играта с три загуби и след тях футболистите отново се върнаха на победният ход отново с отлична игра и поредна серия от три двубоя с пълен актив от точки в тях и третата позиция в подреждането е съвсем заслужена.

За мен с оглед на показаното от съперниците до момента силите са изключително изравнени, а и два тима все още няма записани равенства през настоящият сезон и вече е крайно време затова така, че Х.


Цитирай
Сподели:

Футболен форум за прогнози и залози. Тук се публикуват Златни Прогнози от топ типстъри, които следват принципа на системата на залагане Бетинг Челиндж (Предизвикателство).

Коефициентите на Златните Прогнози се взимат от bet365!