Notifications
Clear all

Иран - САЩ (29.11.2022г; 21:00ч)

 

The Emperor
(@the-emperor)
VIP Типстър
Регистриран: преди 2 години
Статии: 431
Автор на темата  

Прогноза: 1Х

Коефициент: 1,80

Пъървество: Световно първенство

Анализ:

   Не мога да се отдам на световното както ми се иска, но ще ви споделям едно усещане. Иран бяха размазани от агнгличаните в първи мач и предложенито ми за вторият им мач беше да загубят. Видях съвсем друго. Усетих съвсем друго. Тези ме върнаха към спомените ми от 1994-а с нашите. След като им чупиха кокалите, се преобразихме. И тези ги видях преобразени с Уелс. Гъделичка ме този усет от тогава и реших да ви го споделя.

   За САЩ ще ви кажа просто мнение. Не са лоши. Играят хубаво. Категорично са с по-добрите единици от Иран. Ако така ги броим нещата е ясно. Но гледах и Канада и категорично твърдя, че в момента листата са по-добри от ядрените бомби, а вече отпаднаха. Но и това е субективно.

   Ако трябва да погледна политическата страна на проблема, доколкото тя има значенеи, а тя има огромно значение. Нека не се заблуждаваме. След като САЩ и Русия се сбиха в Украйна, едно от нещата които последваха са протестите на жените в Иран. Не случайно. САЩ искат да сменят режима там и да затегнат обръча около Русия. Такъв безпрецедентен преврат в историята на човечеството, да смениш режим, който е тотално мюсюлмански с такъв, който е тотално либерален е безпрецедентен. Този преврат има нужда от подкрепа. Там разстрелват на улицата жени, защото са си рязали кичур коса. Хей, предствавете си, че сте се изпикал на ъгъла на народната банка и затова ви разстрелят. Пак е хиляди пъти по-нищожно. Такъв преврат има нужда от спойката на успеха. От където и да е. А на спортно ниво има ли по-голям успех от световно първенство по футбол? А на национално ниво има ли по-голяма спойка от национален успех? Ще кажете "Ма то как така случайно се паднаха САЩ и Иран в една група?". Една война се планира десетилетия. А щом Катар може да си купи Световно първенство и ФИФА, защо САЩ да не си купи един жребий в който е да е с Иран в група с брачедите Англия и Уелс? Отдавна спортът е политина и бизнес.

   Дори да бъркам, дори да съм в тежък филм, аз се доверявам на вътрешното си усещане и на желанието си, че Иран ще са хита тази година на пук на всичко. До часове ще разберем дали усещането и желанието ми са надмогнали реалността.

Политика.

 

   Пожелавам си успех!!


Харесано от: red6devil
Цитирай
The Emperor
(@the-emperor)
VIP Типстър
Регистриран: преди 2 години
Статии: 431
Автор на темата  

Малко на пияно съм го писал. Сега се прочетох. 😀 

Тази публикация бе редактирана преди 2 месеца от The Emperor

КоментарЦитирай
Сподели:

Виж още футболни прогнози