[ПЕЧЕЛИ] Интер - Фиорентина (25.09, 22:00)  

 

M__i__r__o
(@m__i__r__o)
Уважаван Типстър
Регистриран: преди 6 месеца
ОТГ: 199
24/09/2018 01:57  

Прогноза:
Под 4.5 КР,
Под 2.5 ПП,
Интер +2 ЕХК и
Интер Под 3.5
на коефициент 1.31
(снимка на комбинацията).

"Едномачови комбинации" на Бетфеър.

Италия, Серия А.

Смятам, че коефициентите за ъндър/оувър са леко сгрешени и има стойност в ъндърите. Логично ъндърите започнаха леко да се понижават. Няма да се понижат твърде много, защото Фиорентина отбеляза много голове напоследък. Коефициентите са формирани и на база добрата голова форма на гостите.

Има уловка обаче, заради която смятам, че коефициентите са леко сгрешени. Фиорентина играе с атакуваща тактика срещу по-слабите отбори и с по-предпазлива тактика срещу грандовете. Следствие на това се получават голови мачове със слабите отбори и нормални ниско и средно резултатни мачове с грандовете. Фиорентина винаги играе със схема 4-3-3, но тактиката е различна в зависимост от противника.

Не очаквам Интер да загуби с повече от гол. В момента Интер са един от отборите в света с най-добра игра във фаза защита.

Не очаквам Интер да спечели с повече от три гола разлика. Интер е интелигентен отбор и ако поведе с два гола разлика, променя темпото и тактиката (понякога и схемата) и накъсва мача, за да е почти сигурна победата му от аванс 2:0. Сещате се за скорошните мачове Ботев Пловдив - Лудогорец от 2:0 до 2:3 и Лудогорец - Байер Леверкузен от 2:0 до 2:3. Очевидно повелите с 2:0 отбори не са сменили темпо, тактика, схема и са оставили мачът им да може да отиде от сценарий 5:0 до сценарий 2:3.


КоментирайЦитирай
Brainstorm
(@brainstorm)
Ценен Типстър
Регистриран: преди 6 месеца
ОТГ: 254
25/09/2018 07:21  

😀  ,да ти се чуди човек  как ти хрумна подобен залог , пък и да напишеш  толкова нещо за  коефициент 1.31 съставен от 4 умножени залога  🙂

Припомни ми за един бивш колега ,който беше написал обширен коментар  от поне 20 изречения за мача Левски - Берое 1х двоен шанс на 1.01  и накрая мача завърши 0:1 . Беше преди десетина години и тогава Берое бяха доста по-слаб отбор от сега и двойката си беше супер изненада , а пък човека просто беше решил да си завърти  на сигурно 10 точки за играта, даже беше написано в шеговит тон... помня голям смях падна после  .... дано да не се получи така и с твоята прогноза 🙂


КоментирайЦитирай
M__i__r__o
(@m__i__r__o)
Уважаван Типстър
Регистриран: преди 6 месеца
ОТГ: 199
25/09/2018 07:31  

"Припомни ми за един бивш колега ,който беше написал обширен коментар от поне 20 изречения за мача Левски - Берое 1х двоен шанс на 1.01."
Тази прогноза е била култова.  😀 Обширен анализ за коефициент 1.01. 😀


КоментирайЦитирай
Сподели:

Футболен форум за прогнози и залози. Тук се публикуват Златни Прогнози от топ типстъри, които следват принципа на системата на залагане Бетинг Челиндж (Предизвикателство).

Коефициентите на Златните Прогнози се взимат от Betfair Sport!

  
Обработва се

Моля, Вход или Регистрация