Интер - Фиорентина ...
 
Notifications
Clear all

[ПЕЧЕЛИ] Интер - Фиорентина (25.09, 22:00)

 

user
 user
(@user)
Уважаван Типстър
Регистриран: преди 5 години
Статии: 193
Автор на темата  

Прогноза:
Под 4.5 КР,
Под 2.5 ПП,
Интер +2 ЕХК и
Интер Под 3.5
на коефициент 1.31
(снимка на комбинацията).

"Едномачови комбинации" на Бетфеър.

Италия, Серия А.

Смятам, че коефициентите за ъндър/оувър са леко сгрешени и има стойност в ъндърите. Логично ъндърите започнаха леко да се понижават. Няма да се понижат твърде много, защото Фиорентина отбеляза много голове напоследък. Коефициентите са формирани и на база добрата голова форма на гостите.

Има уловка обаче, заради която смятам, че коефициентите са леко сгрешени. Фиорентина играе с атакуваща тактика срещу по-слабите отбори и с по-предпазлива тактика срещу грандовете. Следствие на това се получават голови мачове със слабите отбори и нормални ниско и средно резултатни мачове с грандовете. Фиорентина винаги играе със схема 4-3-3, но тактиката е различна в зависимост от противника.

Не очаквам Интер да загуби с повече от гол. В момента Интер са един от отборите в света с най-добра игра във фаза защита.

Не очаквам Интер да спечели с повече от три гола разлика. Интер е интелигентен отбор и ако поведе с два гола разлика, променя темпото и тактиката (понякога и схемата) и накъсва мача, за да е почти сигурна победата му от аванс 2:0. Сещате се за скорошните мачове Ботев Пловдив - Лудогорец от 2:0 до 2:3 и Лудогорец - Байер Леверкузен от 2:0 до 2:3. Очевидно повелите с 2:0 отбори не са сменили темпо, тактика, схема и са оставили мачът им да може да отиде от сценарий 5:0 до сценарий 2:3.


Цитирай
Сподели:

Виж още футболни прогнози