Интер Милано - Атал...

Сподели:
Notifications
Clear all

Коефициентите за Златни Прогнози се взимат от ТОЗИ САЙТ

Интер Милано - Аталанта (28.02,21:45)

1 Статии
1 Типстър
0 Reactions
370 Тренд
Nikola Berti
(@nikola-berti)
Мастър Типстър
Регистриран: преди 7 години
Статии: 1323
Автор на темата  

Прогноза: Аталанта над 0,5 (Общо голове за отбор)

Коефициент: 1,57

Турнир: Италия - Серия А

На Сан Сиро в Милано, Интер приемат Аталанта в мач от 21-ви кръг на италианската Серия А.

Като фен на Ювентус ми е доста трудно да си призная,че Интер е най добрия отбор в Италия към момента,но това са фактите.Напълно заслужено ще вземат титлата и никой не може да им попречи.

Разбира се мен ме интересува само ще вкара ли гол Аталанта..? Хм...на Интер не им се вкарва лесно гол и е доста рисково начинание да се търси,а като погледна чистите мрежи на Нерадзурите пък свят ми се завива, но ако има отбор,който може да им отбележи това е точно Аталанта. Интер е с 10 последователни победи.Аталанта е с 2 равни и 9 победи в последните 11 мача,а доколкото имам спомен в последните 25 официални двубоя, Аталанта не са отбелязали гол само в 2. В последните 4 преки сблъсъка Интер допусна гол в 3.

Отделно от това вратаря Ян Зомер ще отсъства,защитника Франческо Ачерби също и нападателя Тюрам ще липсва,което може да улесни отчасти гостите.

Интер води уверено с 9 точки пред Ювентус,а за Аталанта мача е изключително важен. Нямат сериозни липси,а вкарват регулярно голове. Дори и да не вземат 3 точки ще ги затруднят,а в плюс за тях е отсъствието на Зомер,Ачерби, Тюрам и може би Чалханоглу.

Гол за Аталанта 

Цитирай