Интернасионал - Гре...

Сподели:
Notifications
Clear all

Коефициентите за Златни Прогнози се взимат от ТОЗИ БУКМЕЙКЪР

Интернасионал - Гремио // 09.09.// 22:00ч

2 Статии
2 Типстър
1 Reactions
1,083 Тренд
Nikola Berti
(@nikola-berti)
Мастър Типстър
Регистриран: преди 6 години
Статии: 1254
Автор на темата  

Прогноза: Х  // Коефициент: 2,80 // Турнир: Бразилия - Серия А // Анализ: Среща от 24 -ти кръг на Серия А.Предстои голямото дерби на Порто Алегре носещо винаги много заряд и емоции независимо кой в каква моментна форма се намира и на кое място е в класирането.Спор няма, че Интернасионал е в супер форма на 2-ро място в класирането с 3 точки по малко от Сао Пауло и без загуба у дома от 13 мача,но точно Гремио е последният отбор който им е нанесъл поражение тук.Трите точки са им изключително важни да ги вземат за да не изостават от временния лидер.Въпросът е дали ще успеят да я вземат тази победа?? Според мен не.И двата отбора разполагат с най добрите защити в цялата Серия - А.На Интернасионал са им вкарани 13 гола като само 3 от тях са у дома.Гремио са допуснали общо 11 гола, като 6 от тях са като гост.Само 1 победа имат домакините от последните общо изиграни 8 мача с Гремио.Да мисълта и усилията на гостите са насочени повече към предстоящия им четвъртфинал за Копа Либертадорес,а отделно ключовите им играчи Евертон и Канеман са в Национала,но това не означава че са отписали тази среща и ще направят необходимото да се доберат до равенството.

Цитирай
Fuhrer
(@fuhrer)
Знатен Типстър
Регистриран: преди 6 години
Статии: 314

Страхотна прогноза.Напълно съм съгласен с нея.Ще допълня,че домакините са по-изтощения отбор след последната си победа в която вложиха много усилия.Мисълта на Гремио беше изцяло насочена към това дерби и в последния си мач играха умишлено без много от титулярите си,които са отпочинали почти цяла седмица.Ще правят ротаций в следващия шампионатен мач за да са готови за Либертадорес,а сега излизат с всичко най-добро.За мен мача клони дори повече към 2-ка,но предвид принципиалното му значение и все пак добрата домакинска форма нещата наистина се уравновесяват.Равен го играх и аз.Успех на един от малкото МИСЛЕЩИ типстъри желая.

Baiko реагира
КоментарЦитирай