Коефициенти от САЙТА на BET365
Прогноза: Х // Коефициент: 3,50 // Турнир: Бразилия – Серия А.
Анализ: Среща от 36-ти кръг на Серия А. Интернасионал е пряк конкурент на лидера Палмейрас за титлата в елита на Бразилия,но това надали ще стане. Отбора вече издиша,което си пролича още в края на октомври когато трудно удържаха равенството с отбора на Вашку. Следващия мач с Атлетико Паранаензе в 93 минута им дадоха дузпа за да вземат победата с 2:1 и то срещу отбор който е изключително слаб гост,а ги затрудни максимално.Срещу Сеара пък притежаваха топката около 60% от изиграното време,но второто полувреме направо се отърваха от загуба като създадоха само 1 голово положение срещу 13-14 от които 2 чисти за Сеара които са замесени в битката за оцеляване.Загубата от Ботафого в последния им изигран мач бе закономерна и справедлива,защото играха нервно, като пак имаха добро притежание на топката,но отново положенията за гол бяха кът,а Ботафого бе ефективен като създаде 2 чисти положения и 1 го превърнаха в гол.Смените започнаха рано второто полувреме,но и те не промениха с нищо цялостния облик на отбора. За Атлетико Минейро ще напомня само,че те имаха финансови проблеми преди време,смениха треньора си с Кулпи който не успя да убеди нито играчите,нито феновете в своите качества и подкрепата от тях е слаба. Все пак Атлетико Минейро има за какво да се бори та поне отчасти да си спасят сезона,а именно да задържат мястото си в шестицата.Преследвачите им са на 3 точки от тях,а остават още 2 кръга и трябва да са концентрирани.Без загуба са от 3 срещи,но гостуванията им са проблемни и от 5 са с 4 загуби.Интернасионал ги победи като гост в първата среща този сезон,но пък ако има отбор който може да ги спре това е точно Атлетико Минейро които в последните си 4 гостувания на „Бейра Рио” вземат 3 победи. Несъмнено Интернасионал е фаворита в този мач,но забележете,че дори и Букмейкърите не дават по малък коефициент от 1,75 за тяхна победа въпреки силата им в домакинствата. Имайки впредвид важноста на мача и за двата отбора,аз ще предпочета друг знак от единицата и виждам стойност в залога – „Атлетико Минейро или равен” на коеф. 2,00. Двойката е прекалена,а не обичам хендикапите и двойния шанс много и затова забивам директен Х в тая среща. 😎
1:2 за Атлетико Минейро в 93” 🙂 ..ми прецака хикса за играта,но съм доволен от това,че съм схванал стойностния залог „Атлетико Минейро или равен” на коеф.2,00 и единствено твърдоглавието ми,че не играя с двоен шанс и ЕХК ми отне и печеливша прогноза за играта.Все пак действително се оказах прав,че Минейро е отбора който може да спре Интернасионал в гостуване. 😎
Страхотна прогноза и насока към Х2.Някой по разумни от нас може да са се възползвали.Така,че браво.