Замалек - Уади Дегл...
 
Сподели:
Notifications
Clear all

[ПЕЧЕЛИ] Замалек - Уади Дегла (9.05. / 23:00)

1 Статии
1 Типстър
2 Харесвания
388 Тренд
rocky_stone
(@rockystone)
Бележит Типстър
Регистриран: преди 4 години
Статии: 161
Автор на темата  

Прогноза - 1

Коефициент - 1,30 

Среща от Премиер Лига на Египет

Анализ - Домакините от Замалек се намират на трето място, даващо им право на участие в турнира КАФ Купа на Конфедерациите. еквивалент на нашата Лига Европа. Те са с актив от 60 точки, на пет зад втория Пирамидс, и на седем зад водача Ал Ахли. Предимството на Замалек пред конкурентите им за призовите места е, че те са с изиграни четири мача по-малко от Пирамидс, и с два от Ал Ахли. 

Уади Дегла са девети, без амбиции за челните места, а по-скоро има вероятност да изпаднат, ако някакво стечение на обстоятелствата нещата се объркат и отборите зад тях спечелят всичките си срещи до края на първенството, нещо, което според мен е малко вероятно.

В срещите между двата отбора от 17 изиграни до тук, Замалек имат десет победи, а останалите седем са завършили наравно. Първия мач на стадиона на Уади Дегла през есента е завършил 2-4 в полза на Замалек.

Прогнозата ми за срещата е със знак 1. При победа домакините се доближават на две точки зад Пирамидс и остават с три срещи по-малко от тях. Ясно е, че целта на Замалек е CAF Шампионска Лига, и ако не успеят да станат шампиони, то поне ще се опитат да изместят един двата отбора преди тях, за да успеят да се класират за нея. 


   
Nikola Berti и mitko820 реагираха
Цитирай