Жрински МОстар - Сл...
 
Notifications
Clear all

Жрински МОстар - Слован Братислава (18.08.2022г; 21:00ч)

 

The Emperor
(@the-emperor)
Почетен Типстър
Регистриран: преди 2 години
Статии: 367
Автор на темата  

Прогноза: Х2

Коефициент: 1,40

Първенство: Лига на Конференциите

Анализ:

   Най-напред да отбележа, че доста се колебах между четири мача за днешно предложение. Правилата на играта са такива, че трябваше да избера само един. Това не е нито най-ниският, нито най-високият К от въпросните. Реших да избера този, който ми се струва подарък поради грешна преценка на букито.

   Каквото ще да си говорим, тук става въпрос за отбор от Босна и Херцеговина. Само преди 4 или 5 години Ботев Пловдив, ако не бъркам, ги шамари тези. Сега криво-ляво срещу слаби противници добутаха до тук. Не мога да повярвам, че тези ще играят в групите на Европа. Въпреки, че поглеждам двойките и виждам как един между РФС и Линфийлд ще играе в групите, но по един между Йънг Бойс и Андерлехт, Башакшехир и Антверп, Фиорентина и Твенте няма да играе.

   Слован започнаха в ШЛ, минаха през ЛЕ и сега се борят поне за групи на ЛК. И преди съм споделял, че ги виждам като отбор под средно ниво за Европа, но със сигурност са по-добри от тези резаци. А в отпаданията от Ференцварош и Олимпиакос играха здраво и дори ме порязаха леко.

 

   Пожелавам си успех!!


Цитирай
Сподели:

Виж още футболни прогнози