Коефициентите за Златни Прогнози се взимат от ТОЗИ САЙТ
6.50/4.20/1.60, Ефбет: 1.67% кражба.
6.00/3.90/1.57, Бетфеър: 5.67% кражба.
7.00/3.75/1.53, Бет365:5.94% кражба.
5.00/3.85/1.44, Бетфеър Борса БЕЗ 6.5 - процентната комисиона.
4.74/3.67/1.41, Бетфеър Борса СЪС комисионата: 16.13% кражба.
(Коефициентите са от 14.08. предиобед, когато заложих мача. Не ми се смятат отново към сегашния час. В сегашния момент всичко в посока "2" е по-ниско от тогава, така че добре, че съм го играл тогава.)
Домакините загубиха първия си мач и сега би трябвало да атакуват повече, от което ще последва, че гостите би трябвало да имат повече свободни пространства. Казвам "би трябвало", защото Жрински може и да изберат тактиката на МОЛ Види срещу Лудогорец, която беше силно прибрана дори и в домакинския мач на МОЛ Види (което е по-рядко срещано). Все пак за сегашното домакинство на Жрински има два различни фактора от тогавашното домакинството на МОЛ Види - първо, Жрински има много по-слаба защита от МОЛ Види и само в първия си мач с Лудогорец остави повече чисти положения за лудогорци, отколкото МОЛ Види за двата си мача, и второ, Жрински задължително трябва да вкара гол, за да стигне поне до продължения, докато на МОЛ Види не му трябваше задължително попадение.
Каква е логиката за хендикапа, вместо "2"... Лудогорец победи Жрински с 1:0 като реалният резултат от мача е бил 2:0+ ("бил", защото не съм гледал мача). Сега Жрински би трябвало да играе поне малко по-отворено, т.е. Лудогорец би трябвало да има поне малко повече чисти положения от първия мач - следователно сега Лудогорец би трябвало да победи с хендикап, щом първия мач е бил 1:0, а в този мач ще има повече чисти положения от първия. Реалният ми залог в мача е Лудогорец -1 АХК. В целевата група на Бетфеър не са клиенти, които залагат на азиатски хендикап, така че няма как за играта да прогнозирам -1 АХК.
Последвай ни