Жилина - Ружомберок...
 
Notifications
Clear all

[ПЕЧЕЛИ] Жилина - Ружомберок (06.03, 15:30)

 

ivan_tsochev
(@ivan_tsochev)
Типстър Звезда
Регистриран: преди 3 години
Статии: 1942
Автор на темата  

Прогноза: 1 и над 2,5 гола

Коеф.: 2.37

Турнир: Словакия

Анализ: Жилина е сериозен фаворит в този мач. Той е един от отборите, които се борят за топ 3 на класирането и едва ли ще правят подаръци днес, макар че на Рожомберок също им трябват точки, за да се докопат до първата 6-ца в края на редовния сезон.

Жилина играе силно у дома - 7-2-0 в последните 9 мача на техния стадион. И сега внимание - 6 от тези 7 победи са били с гол/гол (и съответно над 2,5 гола), като не липсват и разгромни резултати от рода на 6-2, 4-1, 4-1.

В същото време Ружомберок, както вече споменах, е замесен в битката за 6-то място, но слабите му изяви навън му пречат да се затвърди в първата 6-ца. Статистиката на отбора като гост показва 1-3-6, като във всяка една от тези 6 загуби Ружомеброк са допускали по 3 или повече гола в своята мрежа.

В исторически план Жилина доминира в директните двубои, играни на техния стадион. В последните 4 мача Жилина са спечелили 3 пъти срещу Ружомберок, като във всяка една от тези 3 победи домакините са вкарвали поне по 3 гола (3-0,3-0, 4-2). Очаквам и днес разгромна победа за Жилина. Успех!


Харесано от: red6devil
Цитирай
Сподели:

Виж още футболни прогнози