Есберг - Нордсеранд...

Сподели:
Notifications
Clear all

Есберг - Нордсеранд 06.05.19г. 20:00 часа

3 Статии
2 Типстър
4 Харесвания
495 Тренд
kokkoo
(@kokkoo)
Доверен Типстър
Регистриран: преди 4 години
Статии: 67
Автор на темата  

Първенство: Дания

Прогноза: Гол/Гол

Коефициент: 1,47

Анализ: Остават 4 кръга до края на сезона и Есберг е в битка с Одензе за 3-тото място, което дава право на участие в плейоф за Лига Европа. Нордселанд са на поледно 6-то място в групата и няма изглед да мръднат от там.  Характерно за тези тимове когато играят помежду си са головете, които си вкарват. Така в последните си 4 мача имат 3 пъти гол/гол.

Nikola Berti и mitko820 реагираха
Цитирай
red6devil
(@red6devil)
Знаменит Типстър
Регистриран: преди 5 години
Статии: 826

Този мач ми бе колебание за златни.

Ще си позволя тук да си кажа мнението за мача. Така инфото ще е на едно място. Да не пиша във фишове:

Прогноза:   1

Това е последния влак са Нордселанд. Те все още имат шанс за третото място на теория. Но това значи 4-ри победи за Норрдс. до края, пък и Одензе и Есберг да си паднат оставащите три кръга.

Есберг се намира в страхотна форма и прави много силен финал в лигата. Не допуснаха гол в последните три мача. Лично аз при това положение не бих играл ГГ при тая малка ставка.

Тук Есберг трябва да бият на всяка цена ! В следващия кръг отиват гост на прекия си конкурент Одензе, после Копенхаген и Митиланд.

Пожелавам ти успех колега. Все пак Нордселанд бяха един от най-силните гости в посл. 2 години. 

Тази публикация бе редактирана преди 4 години от red6devil

mitko820 реагира
КоментарЦитирай
kokkoo
(@kokkoo)
Доверен Типстър
Регистриран: преди 4 години
Статии: 67
Автор на темата  

Благодаря ти за пожеланието. И аз мислех да го играя 1-ца и гол/гол, но точно класата на Нордселанд през последните години ме притесни.

mitko820 реагира
КоментарЦитирай