реклама

18+ Хазартът носи риск от развиване на зависимост

Форум

Ерцгебирге Ауе – Ай…

Ерцгебирге Ауе – Айнтрахт Б (03/01/2021 14:30)

1 Статии
1 Типстър
0 Реакции
522 Тренд
mitko_winner
(@mitko_winner)
Мастър Типстър
Регистриран: преди 8 години
Статии: 2151
Автор на темата  

Прогноза: 2

– Коефициент: 3,25

– Германия – Втора Бундеслига (2020 – 2021)

– Анализ: Макар и доста по-напред в класирането от своя днешен съперник аз на смяатам домакините за фаворит.Ауе са с възможности за типичен средняк и като такъв е съвсем нормално да има и чести колебания в играта.И е съвсем нормално баланса им в последните 5 мача да е (2-1-2).Ауе са като цяло стабилни у дома (3-2-1),но далече от сигурността.Айхтрахт се борят със зъби и нокти да се отдалечат от опасната зона,която им диша във врата.Тима има само 1 победа в последните 7 мача и навън все ще търсят такава (0-2-4).Аз обаче смятам,че днешния мач е добър избор да бъде потърсена такава,първо както споменах Ауе не са кой знае какво и много зависи как ще им тръгне мач.Това което ще се опитат да превърнат в свой главен коз гостите е че имат много голямо предимство над този съперник.

Едва ли има по-неудобен съперник за тима на Ауе от Айнтрахт (0-6-4) след като нямат и една победа над тях в последните им 10 преки сблъсъка.В последните 5 мача на този стадион положението никак не е розово за домакините (0-2-3).Сега никак няма да чудно според мен ако пак се стигне до победа за Айнтрахт Брауншвайг.

Успех!

Цитирай