Прогноза: над 2,5 гола в мача
– Коефициент: 2,00
– Турция – Супер Лига (2020 – 2021)
– Анализ: Аутсайдерско дерби между последния Ерзурум и предпоследния в класирането Денизли.Двата тима са с еднакъв точков актив по 9 точки и се очаква много оспорван мач,тъй като спасителния бряг е на 3 точки разлика и победителя в мача ще глътне солидна глътка кислород в тази насока.На мен ми трудно обаче да предвидя кой ще спечели ако въобще се стигне до краен победител в мача.С оглед на факта,че определено и двата тима няма да се пестят в търсене на победата срещу себеподобен опонент ме кара да очаквам и доста положения и съответно голове.Все пак една срещу друга са и логично най-слаби защити в елита и това предразполага за такъв вид залог.
Особено Денизлиспор навън до тук се замесват в голям процент голови мачове,като в 4 от 6-те си визити до сега са оувъри.В 4 от последните срещи на тима на Денизли изобщо също са минали границата от 2,5 гола в мача.
Ерзурум в този аспект също са добро съотношение оувъри/мачове.Също като своя днешен опонент тима от Ерзурум има 4 оувъра в последните 6 двубоя на тима,което с други думи са 67% и при такива показатели и за двата тима и то на такава добра ставка мача определено става един от добрите предложения според мен.
Успех!